Obszywanie skórą - czyli co potrafi kolega Belfer27

DSC_0503.jpgDSC_0504.jpgDSC_0505.jpgDSC_0506.jpgDSC_0507.jpgDSC_0508.jpg201106202490.jpg201106202491.jpg

Oto ostatnie zdjęcia kierownicy, podłokietnika, i gałek do JTD i V6

Ostatnia edycja:
Jakby ktos potrzebował kierownicy do obszycia albo rezerwową to mam do sprzedania kierownice multi do alfy 147 po FL za 50 zl:)

Belfer masz pełna skrzynke i nie da sie wysłać do Ciebie wiadomosci

jugo - kierownica z FL nie podejdzie do przed fl, nie?

Zasadniczo różnic jest na tyle dużo, że nie powinna pasować ale widziałem taki wytwór gdzieś na forum. Podejrzewam, że musiał ktoś zmieniać całą taśmę, wiązkę i przestawiać zbieżność bo nie da się jej ustawić prosto po zmianie. Tam jest całkiem gdzie indziej wejście na kable od Airbag itd.

Skrzynka już trochę opróżniona.

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

posiadasz może obszytą kierownice do AR 145, jbc to cena napisz na PW

Nie trzymam gotowych kierownic. Mam stare, które czekają na obszycie (a niestety kilka mi nie wróciło jeszcze od klientów...).

a to ile obszycie takiej kierownicy do 145 no i moze gałki przy okazji i masz jakies przykładowe zdjecie
pozdrawiam

Zdjęcia kierownicy do 145/6 są w tym temacie. Koszty na PM.

Gdybym nie odpisywał na PM lub skrzynka była zapełniona to można zostawić info/pytanie w moim profilu.

Ostatnia edycja:
Befler, jak tam wyglądasz z czasem... ?? :> Moja kiera i gałka już na rękach zostają...

A może masz kierownice do Gtv 97 rocznik v6:) czy musze swoja wymontowywac

Befler, jak tam wyglądasz z czasem... ?? :> Moja kiera i gałka już na rękach zostają...

Niestety ale kilka osób innych też czeka a to głównie ze względu na brak kierownic ze zwrotu lub tak, jak ostatnio dostałem inną niż miała być i wtedy muszę inne zamówienia realizować. O Tobie pamiętam i mam zapisane wszystko więc nic nie przepadnie.

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

A może masz kierownice do Gtv 97 rocznik v6:) czy musze swoja wymontowywac

Ja nie mam ale kolega ma 2 GTV więc może jedną mi pożyczy. Ale to najwcześniej początkiem listopada.

Oki to jakby co jestem zainteresowany ta kierownica no i oczywiście obszyciem jej z czerwona nicia by do wnetrza pasowało:)

właśnie się robi kiera i gałka do mojego Alfa ;)

Jak dojdą to zdam relację :) Już się nie mogę doczekać ;)

Witam

Mogę się pochwalić już zamontowaną gałką obszytą przez kolegę Belfra27 :) Gałka siedzi w AR 147 i jak dla mnie robota jest wykonana REWELACYJNIE. Zdjęcia i tak nie oddają tego jak dobrze wygląda to w realu. Mogę śmiało polecić wszystkim :)

IMG_0348.jpgIMG_0349.jpgIMG_0350.jpg

A ja nie polecam Belfra!!!
To tak przezornie żebyście się oczepili bo się swojej Momo nie doczekam:P

Amortyzatory
Powrót