Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ten typ tak ma bo działa tak jak powinien - jeśli na zewnątrz jest gorąco, to nie ma sensu pobierać z zewnątrz cały czas powietrza gorącego i próbować je schłodzić, lepiej (efektywniej, bardziej ekonomicznie) zamknąć obieg i chłodzić powietrze w obiegu.
U mnie jak jest A to jest A, jak dam M to jest M, ta lampa sygnalizuje tryb a nie zamknięte/otwarte.
No to u mnie jak np. zmienię moc dmuchania (bo na postoju jak klima jest na Auto to nie dmucha wcale, więc ruszam gałką żeby coś dmuchało jak czekam w aucie) to w ogóle tam lampka gaśnie na tym guziku od obiegu (i oczywiście klima przechodzi w tryb manualny). A jak klima jest na Auto, to mogę przełączać między A i M i off. Ale samoczynnego przełączania się z A na M przy klimie ustawionej na Auto nie zaobserwowałem ani razu.
właśnie dzisiaj zauważyłem że jest na M, mimo że ustawiałem kiedyś na A I nie przełączałem. poobserwuję to, może ktoś przypadkowo kliknął, choćby jak auto było w serwisie. dam znać. jeśli okaże sie że jest jakiś bug w softwarze, myślę że musimy zgłosić to razem I wymusić otworzenie nowego ticketa z wszystkimi numerami VIN, inaczej będzie spławianie że "nikt się nie skarży tylko Pan".u mnie dzieje się tak, że z "A" przełącza się samoczynnie w "M" i już tak zostaje...