[156] Nowe życie 156 GTA

Rozważam sprzedaż GTA. Nie wystawiam narazie na otomoto itp. Dobrze jak by auto trafiło w ręce fana marki. Są chętni?:P
[MENTION=33586]squadracorse[/MENTION] Co prawda nie sedan, ale zapytać zawsze można: napisz tutaj lub na PW jaka cena i ew. inne ważne informacje o samochodzie z ostatniego czasu ;-)

Uważam że gta w sw też świetnie się prezentuje. Annatar wysłałem wiadomość na priv.

Jak mi smutno, że za dużo wydałem na 9tkę i Spidera to zawsze lubię się pocieszyć takimi tematami :D Świetna robota, fajnie że są ludzie którzy potrafią tyle serca włożyć w taką legendę. Odkąd poznałem GTA to zawsze chciałem się chociaż nią przejechać. Jak masz trochę czasu to Zapraszam na nasze mini spoty w Poznaniu które są organizowane co jakiś czas, albo nawet na jakieś indywidualne spotkanko ;)

Raju, Marcin, to Twoja? Ty nią w ogóle jeździsz czy pod kocem? Nie odbieraj tego źle, ja dbam o auta, ale chyba muszę do Cię po nauki.
No gratuluję utrzymania. Aż oko cieszy. I naturalnie zazdraszczam i wozu i stanu.
Janek

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

W przyzwoitym stanie? Przecież wygląda jak nówka:)
Wielki szacun za włożoną pracę, gratulacje ślicznego samochodu i zazdroszczę w sensie pozytywnym. Auto robi mega wrażenie

WOW!!! Stan idealny, lepiej niż by wyjechała z fabryki. Czyściutkie jak by było trzymane w clean roomie najwyższej klasy. Brawo za włożoną pracę. To autko cholernie cieszy oko. Gratulacje. Super, że takie rodzynki można u nas spotkać. Coś pięknego.

Pozdrawiam.

Wysłane z mojego telefonA

Dzięki wszystkim za pozytywne reakcję i obejrzenie tych krótkich materiałów. Fajnie, że cieszy oko i oby tak zostało jak najdłużej.

Przepiękne widoki :)
Widzę, że kolega z okolic - gdzie można zobaczyć i posłuchać na żywo GTA?
Kiedyś dane mi było taką pojechać, też Sportwagon - do dziś pamiętam :)
3.2 w 156 to coś zupełnie innego niż 3.0 w 166.

nawet spoko wygladaja te wloskie flagi skad załatwiałes?

Można oglądać w bezdeszczowe dni :) przed moim garażem a czasem w weekend gdy jestem w Poznaniu.

Może kiedyś się odezwę. Zawsze z czasem kiepsko.
A tak ogólnie można zostawić na kanale suba i łapkę w górę. Motywuje to do kolejnych może bardziej interesujących nagrań.
Miało być porównanie dźwięków z wydechu Mclarena 675lt i mojej GTA ale gdzieś mi ten film umknął z telefonu :(

Ostatnia edycja:
Piękna i świetny stan, aż szkoda takim na nasze Polskie brudne i dziurawe drogi wyjeżdżać. Z drugiej strony to autko pewnie jeszcze więcej przyjemności daje podczas jazdy niż oglądania przed garażem :)

Piękna i świetny stan, aż szkoda takim na nasze Polskie brudne i dziurawe drogi wyjeżdżać. Z drugiej strony to autko pewnie jeszcze więcej przyjemności daje podczas jazdy niż oglądania przed garażem :)

Daje frajde z jazdy. Czekanie na słoneczny weekend wzmaga apetyt na jazde :)

nawet spoko wygladaja te wloskie flagi skad załatwiałes?

Zostało mi trochę folii, którą miałem na lusterko zewnętrzne. Jak widać się znudziło bo folia usunięta ;) Orginalnie pod folią na progach są aluminiowe wstawki. Były delikatnie porysowane także okleiłem sobie to w ten sposób. Jest w dyskretnym miejscu a po otwarciu drzwi ukazuje się włoska flaga. Jak ktoś kiedyś napisał mój cyrk moje małpy. Uważam, że taki delikatny akcent przywołuje ducha motosportu i nadaje indywiduanego charakteru.

Przyszedl czas na zmainę opon.Wróciłem do serii 225/45 wcześniej miałem 235/45.
Wybór padł na Michelin Pilot Sport 4.
Odczucia z jazdy ? Nesamowicie klei do asfaltu. Pełne wyczucie granicy możliwości. Jazda w zakrętach jak po sznurku.
Poprzednie Conti sport contact 5 nie dawały tyle frajdy a wręcz były twarde.
Jeżeli zastanawiacie się nad zmianą opon to szczerze polecam te Michelinki.
Na początku sam byłem sceptyczny, że pewnie grubo przereklamowana ale wszystko co o niej piszą w internecie ro prawda.
Najlepsza opona drogowa klasy premium zaraz po torówkach.20210616_182913.jpg20210616_182913.jpg

Ostatnia edycja:
Jak narazie nie zauważyłem aby były głośniejsze od poprzednich opon. Właściwie przy szybkiej jezdzie słychać tylko silnik i wydech. Opony sąna trzecim planie :D

Amortyzatory
Powrót