Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam nieodparte wrażenie, że ten zbiorniczek to nie jest od gta![]()
Gdzie kupowałeś zbiorniczek i za ile ? Słyszałem opinie, że zbiorniczki zamienniki po 50zł są zrobione z dziadowskiego plastiku i że się do niczego nie nadają, ciekaw jestem ile w tym prawdy.
Oglądałem je dokładnie. Kupione od znajomego, który ich nie żałował. Nic nie pęka.Wg. specyfikacji wykonane ze stali wysokowęglowej firma Rotinger.Jednak gdy oddałem do ocynku by wyeliminować korozje na powierzchniach nie ciernych okazało się że widnieje na nich napis Brembo. Z ciekawości dzwoniłem do Rotingera aby dopytać czy aby przypadkiem nie dokonują frezowania i nawiercania na tarczach obcych firm. Dostałem info, że nie ma takiej możliwości aby firma Rotinger korzystała z ,,gołych" tarcz konkurencji w celu wykonania nacięć i nawiertów. Pytanie komu tu wierzyć.Nie sądzę by znajomy od którego odkupiłem ten zestaw miał interes by oszukać mnie bo przecież Brembo to też światowa marka. Myślę, że Rotinger coś tu kręci ale to tylko moje domniemania. Teraz zakupiłem ori zestaw od Rotingera na tył. Z ciekawości chyba usunę powłokę lakierniczą z tarczy i zobaczę czy nie widnieje na nich wybite logo Brembo. Wracając do przednich tarczy to jeszcze nie zdarzyło się aby się zagotowały prędzej chyba płyn nie da rady. Nie ma bicia nie hałasują. Zdarzyło się przed remontem pogonić w okolice 200km/h i hamować kilkukrotnie z tej prędkości. Zbytnio nie straciły na wydajności i dawały cały czas poczucie bezpieczeństwa pod pedałem. Po takiej jezdzie podczas postoju pięknie strzelają stygnącCzekam na graty i biorę się za regeneracje tyłu.
tak sa gówniane mi poł roku wytrzymał i się rozszczelnił na zgrzewie
- - - Updated - - -
rozumiem bo ja zakupiłem kiedyś jakieś gtr bardzo podobnie wyglądały jak twoje to szybko skapitulowałyoczywiście gwarancji nie uznali
obecnie przód mam ori tarcze plus klocek ds2500
Pokaż załącznik 255713 Pokaż załącznik 255714 zobaczymy jak to się będzie prezentować na aucie. Sprężyny nadal nie dotarły kompromitacja MTS na całej linii.
Mam prośbę, czy ktoś może mi dać namiar do tego speca od V6 cyt"trafiło w ręce speca od v6 znanego i cenionego na tym forum"
zaciski na miejscu z nowymi tarczami
Sprężyny od MTS wreszcie dotarły. Mają o 2 zwoje więcej od fabrycznych sprężyn i są o 1cm wyższe. Jednak po montażu i postawieniu auta na kołach tył zszedł o dobre 2cm w stosunku do serii co zrobiło dobrą robotę. Przód i tył się wyrównały. Wg mnie obniżenie wyszło ze smakiem.