Dzisiaj przyszły nowe dywaniki, tak jak kolega Woda zdecydowałem sie na niemieckie Petex
ja mam petexy od dwóch miechów i jestem naprawdę zadowolony
P.S. Takie same masz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzisiaj przyszły nowe dywaniki, tak jak kolega Woda zdecydowałem sie na niemieckie Petex
ja mam petexy od dwóch miechów i jestem naprawdę zadowolonyBardzo łatwo się czyści i podczas odkurzania charakterystycznie materiał się "zaczesuje"
P.S. Takie same masz?
Fakt- przynajmniej wiadomo, co będzie następne![]()
A jak Twoja sie spisuje??Szybko znudziło Ci się Busso ?
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo...-papa-xenon-bose-CID5-ID4fpHp.html#4dc76ec895

A jak Twoja się spisuje??
Wygląda jakbyś miał dzwona i używkę zamiast lakierować to obkleił :sarcastic:Z nowych rzeczy maska oklejona carbonem. Nawet mi sie podoba....
Poza wybitnymi przypadkami to V6 jest bezawaryjne w każdym z aut. Niektórzy nawet twierdzą że gdyby nie TS to alfa nie miała by takiej obiegowej opinii. Tak czy siak V6 to solidne i długowieczne silniki.Też mi się nie psuje. Jakieś dziwne te nasze Busso
Wygląda jakbyś miał dzwona i używkę zamiast lakierować to obkleił :sarcastic:
Poza wybitnymi przypadkami to V6 jest bezawaryjne w każdym z aut. Niektórzy nawet twierdzą że gdyby nie TS to alfa nie miała by takiej obiegowej opinii. Tak czy siak V6 to solidne i długowieczne silniki.
Było jedno ogłoszenie takie w Posce, znalazłem je na TABLICY. Cena.....cóż uważam że rewelacyjna 13 tysi![]()
Nie taniej było polakierować, teraz zbliżyłeś ją trochę do Golfa.
- - - Updated - - -
156 FL z V6 to rarytas.
cholera,porównaie z golfem to dla mnie największa obelga....Dobra zdjmuje ten carbon![]()
Ja tam do Radomia nic nie mam,wogóle uważam ,że nie ma reguły z jakiego miasta auto pochodzi. Nie lubię tak generalizować.
- - - Updated - - -
Nie taniej było polakierować, teraz zbliżyłeś ją trochę do Golfa.
- - - Updated - - -
156 FL z V6 to rarytas.
cholera,porównaie z golfem to dla mnie największa obelga....Dobra zdjmuje ten carbon![]()
Właściwa decyzjaOgólnie o gustach się nie dyskutuje, więc niech Ci służy. Chciałem tylko sprawdzić jak zareagujesz
![]()
Dobra zdjmuje ten carbon
- 8 Poduszek powietrznych+ kurtyny