• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Nowe V6 156 FL Nerro metalico

Dzisiaj przyszły nowe dywaniki, tak jak kolega Woda zdecydowałem sie na niemieckie Petex

ja mam petexy od dwóch miechów i jestem naprawdę zadowolony :) Bardzo łatwo się czyści i podczas odkurzania charakterystycznie materiał się "zaczesuje" :)

P.S. Takie same masz?

Załączniki

• PICT0915.jpg
    PICT0915.jpg
    145.5 KB · Wyświetleń: 207
ładnie, ale podwieś sobie wyżej wydech, tam są dwie gumy sparciałe które już nie trzymają dobrze, nawet jak wymienisz je na nowe to i tak dużo wyżej nie podniosą wydechu, ja spiołem opaskami i ładnie wydech wisi przy zderzaku.

Wystawiłem sondażowo. Byłem Ciekaw czy będzie zainteresowanie. Szczerze mówiąc..... nikt nie zadzwonił... hheee.No i dobrze, bo jeszcze ktoś chciałby kupić. AR jest rewelacyjna, spalanie zaskakuje mnie za kazdym razem jak trankuje, TS 1,6 mojej żony pali 3 litry mniej........Więc kocham ją coraz mocniej .I dziwo.....nie psuje się!!! co jest nie do przyjęcia dla niektórych .HAA.

- - - Updated - - -

A jak Twoja sie spisuje??

Z nowych rzeczy maska oklejona carbonem. Nawet mi sie podoba....zrobiłem z ciekawości bo i tak odpryski były fajnie wyszło
. Zdjęcie0307.jpg

Ostatnia edycja:
Z nowych rzeczy maska oklejona carbonem. Nawet mi sie podoba....
Wygląda jakbyś miał dzwona i używkę zamiast lakierować to obkleił :sarcastic:

Też mi się nie psuje. Jakieś dziwne te nasze Busso
Poza wybitnymi przypadkami to V6 jest bezawaryjne w każdym z aut. Niektórzy nawet twierdzą że gdyby nie TS to alfa nie miała by takiej obiegowej opinii. Tak czy siak V6 to solidne i długowieczne silniki.

Wygląda jakbyś miał dzwona i używkę zamiast lakierować to obkleił :sarcastic:

Poza wybitnymi przypadkami to V6 jest bezawaryjne w każdym z aut. Niektórzy nawet twierdzą że gdyby nie TS to alfa nie miała by takiej obiegowej opinii. Tak czy siak V6 to solidne i długowieczne silniki.

moja żona też tak mówi.....:)))

Nie taniej było polakierować, teraz zbliżyłeś ją trochę do Golfa.

- - - Updated - - -

156 FL z V6 to rarytas.

Ja tam do Radomia nic nie mam,wogóle uważam ,że nie ma reguły z jakiego miasta auto pochodzi. Nie lubię tak generalizować.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

156 FL z V6 to rarytas.

cholera,porównaie z golfem to dla mnie największa obelga....Dobra zdjmuje ten carbon :)

Nie chcę krakać, ale moja też się nie psuje. Rok czasu i nic ponad eksploatację i fanaberie nie wydaje. Ok, rozrząd się szykuje i to przy tym motorze pewnie da po kieszeni. Ale poza tym silniki bardzo wytrzymały. Oby tak dalej.

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka

Ja tam do Radomia nic nie mam,wogóle uważam ,że nie ma reguły z jakiego miasta auto pochodzi. Nie lubię tak generalizować.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

156 FL z V6 to rarytas.

cholera,porównaie z golfem to dla mnie największa obelga....Dobra zdjmuje ten carbon :)

Właściwa decyzja:P Ogólnie o gustach się nie dyskutuje, więc niech Ci służy. Chciałem tylko sprawdzić jak zareagujesz:P

Amortyzatory
Powrót