Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
LPG też popraw bo chyba za dobrze to nie chodzi- przy depnięciu nie wraca na PB???????????????
Nie uważasz czasem że nieco lekkomyślne jest wydawanie wyroku na podstawie zdjęcia wtryskiwaczy???? Chyba że masz jeszcze jakąś szklaną kulę na biurku....Bo u kumpla przy takiej instalce wracała przy 5000 tysiącach na PB.
Jakby nie patrzeć ja bym powymieniał filtry od LPG i przejechał się z włączonym kompem, bo u niego ktoś brzęczyk wyłączył i nawet nie wiedział na czym jedzie
Nie uważasz czasem że nieco lekkomyślne jest wydawanie wyroku na podstawie zdjęcia wtryskiwaczy???? Chyba że masz jeszcze jakąś szklaną kulę na biurku....
na bogatoile taki czerwony dolot daje NM ?
Po za tym super konfiguracja, zazdroszczę
![]()
Co prawda pierwszy mój post tak wyglądał ale żadnych wyroków nie wydaję, pisze tylko co mój kumpel miał, żeby potem jaj nie było i płaczu bo ktoś nastawił na ekonomię się silnik skończył, albo uleciało 30 koni, ale z drugiej strony to może namawianie do wymiany filtrów i podłączenie pod kompa powinno być karalne.
Swoja drogą ty widzisz wtryski, a ja chyba mam lepszy monitor bo mi i reduktor się prześwieca pod czerwonym dolotem, za akumulatorem też coś widać- elektorzawór chyba to się nazywa, filtr też wali po gałach (przyszedł mi do głowy wyraz Czaja- może tak się nazywa, nie wiem nie znam się, ale chyba sam miałem takie dwa), komp na grodzi i wspomniane przez ciebie listwy wtryskowe, które z najwyższej ligi nie są. To to chyba cała instalka, tylko bez podania nazw komponetów, czy może się mylę?????????????
A nie sorry, nie widzę butki w bagażniku
I jak to mówi mój kumpel podaj mi graty, to powiem czym jeździsz![]()
Śliczna jest! Tylko te lusterka od M3...
Jak Ci się podoba czerwona skóra w swoim aucie?
Jakbyś zamawiał carbonowy dolot to daj znać, to też wysupłam parę $ i może grupowo taniej będzieprzyjdzie i czas na carbon![]()