• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Nowe V6 156 FL Nerro metalico

A tak na marginesie to co Wam da ten carbonowy dolot??? Może taniej dać na hydrografikę i będzie cacy.
w Jeleniej jedna firma robi hydro i już raz u nich robiłem i czekałem dwa miesiace na kratki powietrza.....ciężko u nich z terminami....więc pewnie skończy sie na tym że zmyję tą farbę i tyle.....

A tak na marginesie to co Wam da ten carbonowy dolot??? Może taniej dać na hydrografikę i będzie cacy.
To są takie smaczki, tak jakbyś: pytał po co kierownica obszyta skórą naturalną jak można dermą? Sama świadomość posiadania czegoś powiedzmy przeszczepionego z motorsportu/z wyższej półki wg mnie jest tego warta. A i dźwięk pooonoć trochę lepszy (pewnie subiektywne odczucie), jakiś delikatny przyrost mocy, mniej się nagrzewa, no i świetny wygląd. Chyba warto.

Ekstra Alfa. Zazdroszczę serca tej belli.
Trafiła cię się perełka bo po FL.

Si

Czym kleisz nakładki na progi do blachy jeśli można spytać? Bo u mnie trochę odstają i chce coś z tym zrobić.

klej nazywa sie PATTEX FIX TOTAL , w tubie jak od silikonu. jest niesamowity ,pierwsze progi kleiłem na klej do szyb i po jakimś czasie zaczęły odłazić poprawiłem tym cudem i od roku jest git.
Kosztuje koło 50 pln. jutro tylko muszę podjechać po kołki do podwozia bo nie sądziłem że będą tam oryginalne otwory zaślepione, narazie przyłapałem na dwa wkręty.

Dzięki za odp:) A powiedz mi jeszcze, ten klej łapie od razu, czy trzeba jakoś dociskać te nakładki do czasu wyschnięcia?

Dzisiaj przyszły nowe dywaniki, tak jak kolega Woda zdecydowałem sie na niemieckie Petex . Zobaczymy co są warte . Jutro rano jedziemy na przyciemnianie szybek :) Ale bedzie szałłłłłł!!!

Amortyzatory
Powrót