Krzemol
Użytkownik
Folia a'la Carbon to już w ogóle do niczego mi nie pasuje, tym bardziej w limuzynie. Jeśli miałbym coś robić z tym panelem przy ciemnym wnętrzu to poszedłbym w polakierowanie go na piano black.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Też mam jasne wnętrze i tak myślę jakby to wyglądało u mnie...tylko kiere mam czarną i może właśnie by dobrze się "przełamało" z jasnym wnętrzem...Mi się zmiana podoba,sam bym sobie tak zmienił....ale mam jasne wnętrze![]()
Oo i takie coś muszę sobie walnąć. Czego używałeś?
Zwykly czarny mat w sprayu bez podkładu?Tut do lakierowania? żartujesz? :sarcastic: a no zdejmujesz, odtłuszczasz i lakierujesz - prostekwestia umiejętności (jak nigdy tego nie robiłeś to poćwicz na jakiś innych plastikach). Akurat czarny mat jest prosty. Trudno zrobić zaciek, cień czy inaczej to zepsuć (dużo prościej niż przy lakierze połyskiem). Nawet żadne podkłady czy grunty nie są potrzebne.
Może jakiś tut jak to pomalować by efekt był tak dobry?
Chodzi mi właśnie o ramkę bo samego icsa to bez problemu wyciagne... spoko. Myślę że dam radeW sensie jak wyciągnąć ICS, czy jak zdjąć z niego ramkę? ICS łatwo wyciągnąć, masz tu instrukcję wideło: https://www.youtube.com/watch?v=IOguHeF_xec
A ramkę to już sobie sam zobaczysz jak wyjmiesz ICS. Pewnie wystarczy coś odkręcić i wyjąć, to nie prom kosmicznyJa muszę w końcu swoją pomalować, ale musiałbym wóz na tydzień uziemić żeby porządnie metalizer położyć i nie bardzo mam jak bo mi Paskuda potrzebna. Więc Ci nie podpowiem.