Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boliEhhhh alficzek, nie oburzaj się.
Po prostu zastąpienie pstryczka przekaźnikiem podłączonym do wstecznego ja uważam za coś trywialnego. I nie myślałem że to Cię urazi
Ale ok, to nie temat o kamerze ani zmianie ICS`a, tylko o pomalowanym panelu. Tak więc uważam że biały jest słaby. Spróbuj wrzucić może coś w stylu aluminim (szczotkowane albo gładkie). A jak masz cały środek czarny to może lakier? Jakiś czarny metalik? Albo grafit?
Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boliEhhhh alficzek, nie oburzaj się.
Po prostu zastąpienie pstryczka przekaźnikiem podłączonym do wstecznego ja uważam za coś trywialnego. I nie myślałem że to Cię urazi
Ale ok, to nie temat o kamerze ani zmianie ICS`a, tylko o pomalowanym panelu. Tak więc uważam że biały jest słaby. Spróbuj wrzucić może coś w stylu aluminim (szczotkowane albo gładkie). A jak masz cały środek czarny to może lakier? Jakiś czarny metalik? Albo grafit?
Problem jest z mocowaniami. To nie będzie samo wycięcie blachy. Ale fakt, była by profeska.- jak ktoś chce być hardkorem to niech zleci wycięcie panelu z arkusza aluminiowej blaszki.