dzis na pol godziny wyszlo sloneczko wiec na szybko zadzialalem z halogenami :d
jak będzie względna pogoda to zrobię grill na czarno i nerki jak w blue plastdipem bo bardzo bylem zadowolony jakością tego w blu, wiele km autostradami i zero odprysków wiec jak znów będzie chwila i będzie bezwietrznie to prysnę albo na balkonie jak w blu albo u kolegi w garażu, ale wole zrobić u siebie 3-4 cieniuteńkie warstwy na spokojnie, jeszcze tylko światła przód i może może jedna niespodzianka będzie z tylu
ogólnie zastanawiam się tez nad wywaleniem haka ja przyczepki nie mam, a zbyt chamsko wystaje szkoda ze nie jest chowany od spodu bo by było idealnie,
w sumie od zakupu minęły z 2 tyg wiec mniej więcej wiem co jest do ogarnięcia:
- górna poduszka silnika bo jest wyrwana przy silniku i czasem to czuć
- brak halogenów przód i tył..
- nie działają tylne czujniki parkowania mam park boy iv ale brak wyświetlacza od tego zestawu może ktoś za...w niemcowni
- nie działają podgrzewane fotele a bardziej muszę się dostać do wiązek które sa pod nawiewem na nogi ale kostki się tak zaczepiły ze za chiny od strony nawiewów nie chcą wyjść
no i wiadomo eksploatacyjne sprawy czyli rozrzad filtry
z modow czarne swiatła przod i tylne novitec moze znajde
felga na lato 17 ew speedline 16 bo coraz bardziej mi sie one podobaja
fmic i program
na sam koniec pakiet gta
no i dbanie o stan auta bo jest bdb jak pisalem wczesniej jest swierzo sprowadzona mc w kraju, mam fv do kwietnia 2015 roku z tuv i innymi zakupami nawet na zarowki itd czy z akcji serwisowej elektrycznej nagrzewnicy