[166] Nawrót wirusa czyli 166 Busso.

Jeszcze da się kupić????

Jeden z ostatnich kompletów chyba. Allegro, tanifiat.

Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka

uuuuuu to się szarpnąłeś :D

Mam i Ja komplecik do swojej 166 :) (jak widze po ile tani sprzedaje te klamki to jestem w szoku)

Moduł bt od chińczyków hula.... Muza z telefonu zapodaje. Można używać jako zestaw głośnomówiący [emoji2957] Zgodnie z tym co pisał Marek [emoji106]
Musze to tylko przenieść do przodu samochodu.

Wrzuciłem tez delikatny akcencik na konsolę, zeby nie zapomnieć o rodowodzie[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2957][emoji869]

f9d36928c9036097680e4be8f8d971ea.jpg
b697be56622f02d4418db2b235a72d5e.jpg

Ostatnia edycja:
Ja w tym temacie jestem tradycjonalistą. Mimo BT spotifajów blabla i tak muza z pendrive'a zawsze gra :sarcastic:

Ja w tym temacie jestem tradycjonalistą. Mimo BT spotifajów blabla i tak muza z pendrive'a zawsze gra :sarcastic:
Mój problem polega na tym, że słucham różnej muzyki i babrać się w karty SD, mp3 czy innye wavy..... chyba jestem zbyt leniwy na to[emoji1787]

A w telefonie mam wszystko, na juz, szybko. Wszystko zależy od nastroju[emoji2957]

Gratulacje....[emoji39]
W sensie tanio czy drogo, bo nie mam punktu odniesienia[emoji2957]

Nie będę psuł Ci zadowolenia z zakupu ;) (tyle, że Ja kupowałem bezpośrednio z wyprzedaży magazynowych Fiata).

P.S.
Co to za BT z APTx - gdzie to kupić? Uzywam tej zmieniarki cyfrowej i podpinam tel po aux ale wolałbym dobre BT.

Nie będę psuł Ci zadowolenia z zakupu ;) (tyle, że Ja kupowałem bezpośrednio z wyprzedaży magazynowych Fiata).

P.S.
Co to za BT z APTx - gdzie to kupić? Uzywam tej zmieniarki cyfrowej i podpinam tel po aux ale wolałbym dobre BT.
Ale jesteś tajemniczy [emoji1787]
Kupiłem na ali za 40zl.

Że jak? 40 zł polskich????? za nowe?
boże to brałbym nawet jakbym nie potrzebował :D

Znalazł się dawca. Teraz akcja regeneracja[emoji2957][emoji120] Pewnie chwilę to potrwa, bo lipa z czasem ale cieszę się że jest co przeszczepiać [emoji1787][emoji41]20250927_122700.jpg

Niezły chrupek. Ciekawe ile z tego zostanie po piachu.

Niezły chrupek. Ciekawe ile z tego zostanie po piachu.
Nie ma teagedii. Było klupane młotkiem. Pod spodem jest jeszcze zdrowa blacha. Jedyne co pewnie trzeba bedzie dospawać nowe mocowania chlodnicy klimy. Cos tam pomodzę [emoji2957][emoji869]

Amortyzatory
Powrót