- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Zamiast środkowego? Fakt jest on niepotrzebny. Usunięcie go daje raptem ledwie zauważalną różnicę w dźwięku. I to raczej na +
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak. Ragazzon.Zamiast środkowego? Fakt jest on niepotrzebny. Usunięcie go daje raptem ledwie zauważalną różnicę w dźwięku. I to raczej na +
Haha. Domyślam się [emoji2957]Najlepszy jest dźwięk bez końcowego, zrobiłem tak kiedyś 200km :sarcastic:
Wow. Nie sądziłem, że z Ciebie taki świr [emoji2957]Ja mam pełen przelot (nawet bez kata) i tylko ostatni tłumik. Bardzo ładnie brzmia drze się dopiero pod czerwonym polem. Tak do 3-4tys obrotów jest kulturalnie, nie nahalnie odpowiednio do wyglądu
![]()
U mnie elegancko. Suchutko. Ten śnieg tylko na parkingu leżał.U mnie na drogach jest więcej soli niż śniegu. Więc się wstrzymam
Czysta.... chyba daleko od garażu nie odjechałeś![]()
Gdzie i kiedy zlot?Piękna sztuka, konfiguracyjnie blisko mojej, tyle że manual. Teraz jak moja Alfa jeździ tylko rekreacyjnie to chętnie bym sportronica na manual wymienił
Przede wszystkim nie zamula tego genialnego silnika. Tak jak pisałeś - charakterystyka Busso jest rewelacyjna. Po tylu latach nadal świetnie się broni
Na zlot wpadasz?
Stary dziad ze mnie.... dzieci, żona, pies. Nie mam czasu na szperanie po forumZajżyj do działu zloty.... proste![]()
Jeszcze będziesz dziękował za to zrządzenie losuGdzie i kiedy zlot?
Szukałem w sumie automatu ale chyba dobrze sie złożyło z tym manualem![]()
Za daleko jak dla mnie....Jeszcze będziesz dziękował za to zrządzenie losu
A ze zlotem nie czekaj długo, bo domki się kończą![]()