Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Z tego co czytałem to z markowymi jest jeden minusMnie zastanawia jeszcze Clarion NX302E
GMS 6301 jest poniżej tysiaka
Żadne 2DIN nie mają kamery.
TU masz i kupuj
Na zdjęciu w tej aukcji jest 6311, a nie jak piszesz 6301.To jest 6301 które jest bez tych dodatkowych możliwości.
Adapter do Kiery, kamera cofania, AutoMapa itd. Wszystko jasne dlatego trzeba szukać kombajnu który na starcie ma full funkcji. Tak jak pisałem wcześniej dobrze by było aby się pojawił ktoś kto ma np. Peiyinga z zamontowanym adapterem do kiery.
Na zdjęciu w tej aukcji jest 6311, a nie jak piszesz 6301.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. a o jakim modelu Peiying mowa?
I tak taniej będzie doposażyć GMS`a we wszystkie gadgety niż kupować taki ze wszystkim.
A kto powiedział że dvbt kupujesz GMS???GMS to dwa modele 6301 za tysiaka i nowszy 6401 za ponad półtora klocka do jednego i drugiego tuner DVB-T to koszt 4-5 stówek także nie wiem skąd masz tą cenę 100 zł. A w Peiyingu masz już to wszystko wbudowane kupując go za niecałe 9 stówek , także różnica w cenie jest dosyć duża. Marek ale czy widziałeś na własne oczy jak działa adapter do kier z tymi GMS-ami ? bo ja też mam namiar na taki adapter który działa z Peiyingiem ale konkretnie to nikt tego jeszcze nie podłączył i tak naprawdę to jest dalej wielka niewiadoma czy działają napewno i czy wszystkie przyciski.