Niestety nie mam dobrych wieści....
Podłączyłem dziś przewody kolejno
13 Zielona kostka - 11 pin (Voice line)
12 ZK - 2 pin (Audio ground)
1 Czarna kostka - 4 pin (Red)
2 CZK - 5 pin (Green)
14 CZK - 6 pin (blue)
15 CZK - 8 pin (CSYNC)
16 CZK - 3pin (Video ground)
i niestety nie działa...
Na ISC wyświetla komunikat że navi jest niedostępne. Po wpięciu oryginalnej kostki ale bez tych 7 przewodów navigacja normalnie startuje a przynajmniej otwiera płytę Włoch i da się wyszukać miasta za pomocą pokręteł.
Idąc dalej podłączyłem jeszcze monitor z VDO za pomocą drugiej części kabla (przypuszczałem że ze względu na brak odbiornika do pilota nie jest możliwe wystartowanie Daytona) ale też to nic nie dało. Cały czas startował oryginalny czytnik jedyne co się pojawiło to odgłos zwiększania głośności i czarno-czerwone pasy na wyświetlaczu VDO...
Nie wiem o co chodzi- może macie jakieś pomysły??? Mało tego to przestało mi grać radio

Normalnie szuka i znajduje stacje ale nie ma głosu w głośnikach... a do tego jeszcze w drodze do Radomia zapaliła mi się kontrolka CHECK ENGINE :mrgreen: TRAGEDIA się dzieje z tym autem hehehe
Chyba muszę rozpiąć te przewody bo mi za chwile auto wybuchnie albo czekać aż ktoś podsunie jakieś rozwiązanie i wreszcie będzie działające navi...
henekl napisz co zrobiłem źle albo czego nie zrobiłem ponieważ jak na razie tylko Ty masz navi w swojej alfie i jako jedyny możesz podać konkrety...