• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Nasza kochana TiTi

mario595

Nowy
Auto
Była Alfa Romeo 156SW Ti, jest Ford S-Max
No i stało się faktem. W końcu nabyliśmy swoją pierwszą Alfe. Jest to 156SW JTD 115ps. Rocznik 2003 ale w doskonałym stanie. Wersja Ti. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć ale tak naprawdę pięknie będzie wyglądać dopiero na wiosnę, kiedy to ubiorę jej piękne trzewiczki. Narazie na zimowych kołach

Jeszcze jedno zdjęcie w zimowej szacie ale już na moich numerach

01/2011 - wymieniony rozrząd, filtry, olej, chłodnica cieczy

Ostatnia edycja:
wnetrze TI jak zawsze robi wrażenie... fotele ze 156 TI są o wiele ładniejsze niż tez w 159TI!
tylko kto zamówił TI z takim silnikiem??

Świetne fotele,o ile się nie mylę Recaro?!
Autko też niczego sobie!

super 156 :) jak będę potrzebował (niech żyje antykoncepcja!:P)więcej miejsca to taka mi się marzy :D będę jej wypatrywał w Kaliszu :) jak coś to mrugam :)
p.s.
jak zobaczyłem nazwę "titi" dla takiej fury to aż się zakrztusiłem obiadem :P całości dopełniły "trzewiczki" :P

Mam nadzieje na jakieś fajne spoty w okolicy. Całe szczęście, że sprzedający dał mi te zimówki bo dzisiaj (29.11.2010) masakra. Cipować raczej nie chcę - hehe. Chciałem auto, które wygląda a na sportowych osiągach kompletnie mi nie zależy ... ale może na wiosnę się zastanowię.

Turismo Internazionale i wszystko jasne! :) a felgi ze zdjęcia to komplet na zimę? posiadacie też oryginalne felgi TI? :)
P.S też będe wypatrywał i mrugał światełkami :)

Oryginały leżą i czekają w garażu. No cóż. Byle do wiosny.

Bardzo fajna.
Zwróciłem na nią uwagę, kiedy była jeszcze w ogłoszeniu (poznaję po podłokietniku), ale niestety dla mnie 115KM to troszkę mało...
Fajnie, że trafiła na forum :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Piękna sztuka Ci się trafiła i do tego TI :) Gratuluje! Wnętrze robi niesamowite wrażenie. Tak jak wcześniej ktoś pytał pomyśl o chipie na ok 150 km i będzie malina. Pzdr!

Pytanie trochę nie na miejscu, alee... ile kosztowała Ciebie ta piękność? Bo postanowiłem sobie, że moją kolejną Alfą będzie conajmniej 156 FL, jednak ceny skutecznie mnie odstraszają ;)

Piękna , ale zastanawia mnie jedno dlaczego to jest 2003 i ma lift zewnętrzny . ja mam 2003 pażdziernik i ma lift wewnętrzny tylko ..

ALE , TEN TWÓJ SAMOCHÓD JEST PIĘKNY ..... no i te fotele , Super naprawde szczerze gratuluję .

kapliczke też ma z wersji po FL zewnetrzxnym, wiec nie jest to skladak ;)

Mario, piekna sztuka. A jak zalozysz 17stki ze znaczkiem TI to w ogole bedzie rewelacja.
Co do silnika to wg mnie, jak na 115 KM doskonalne radzi sobie z Alfa (moj starszy ma taki w wersji z przed liftu) ale jednak pewien niedosyt pozostaje. Szczegolnie, ze to wersja TI.
ale jezeli zrobisz czipa nie bedzie sie do czego przyczepic ;-)

Piękna sztuka,jest czego zazdrościć. Podsufitka w 156
Ti jest czarna?

Czy taka czarna to raczej nie. Taki ciemno-szary raczej. Muszę powiedzieć, że po moim starym Mondeo to 156 jest taka malutka w środku, że HEJ. Za to pięknie skrojona pod właściciela - jak garnitur od Armaniego. Dobrze, że nie mam Bernardyna tylko Labradora bo by nie wszedł do bagażnika hehe.

Ostatnia edycja:
piękna jest...
czekam na foty w letnim obuwiu ..

... i sam chyba zacznę okładać $$ na taką ;)

P.S. to jak tu wszyscy namawiają na chipsa, to może jakieś grupowe by się zorganizowało u GoodHope`a w PleszeVWie ?

Amortyzatory
Powrót