[MiTo] MultiAir

Kolegi poczytaj troszkę kartę Tech seleni a wtedy porozmawiamy. Jeszcze nigdy i nikomu olej nie wykończył aktywator.
Po drugie nie mam teorii na temat błota tylko kilkunastoletnie doświadczenie z Tech FPT.
Zresztą żyj w micie selenia tylko do MultiAir

Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
Zerknij prosze na linka powyzej jakpracuje ten multiair - czy tutaj mamy doczynienia z potrzeba wymiany modulu ? U nas auto tak chodzi od nowosci caly czas selenia ale kolejna wymiana jest wlasnie planowana na motul x clean

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Zerknij prosze na linka powyzej jakpracuje ten multiair - czy tutaj mamy doczynienia z potrzeba wymiany modulu ? U nas auto tak chodzi od nowosci caly czas selenia ale kolejna wymiana jest wlasnie planowana na motul x clean

Mam pytanie samochód posiadacie od nowości ???
Zapraszam do mnie podłaczymy sprawdzimy MA.
Dla mnie to wyglada na rozregulowany MA lub pasek przedstawiony o ząbek ( Oryginalne paski FPT lubia sie rozciągać )

Mam pytanie samochód posiadacie od nowości ???
Zapraszam do mnie podłaczymy sprawdzimy MA.
Dla mnie to wyglada na rozregulowany MA lub pasek przedstawiony o ząbek ( Oryginalne paski FPT lubia sie rozciągać )
Tak auto mamy od nowosci produkcja 2013 kupiony styczen 2014. w tym momencie auto ma przedluzona gwarancje o 2 lata. Chodzi tak od nowosci dlatego potrzebowalbym diagnozy bo w serwisie nie widza problemu. Gdzie mialbym podjechac z autem ?

Tak auto mamy od nowosci produkcja 2013 kupiony styczen 2014. w tym momencie auto ma przedluzona gwarancje o 2 lata. Chodzi tak od nowosci dlatego potrzebowalbym diagnozy bo w serwisie nie widza problemu. Gdzie mialbym podjechac z autem ?

Wiadomość na Twoim PW

Kolegi poczytaj troszkę kartę Tech seleni a wtedy porozmawiamy. Jeszcze nigdy i nikomu olej nie wykończył aktywator.
Po drugie nie mam teorii na temat błota tylko kilkunastoletnie doświadczenie z Tech FPT.
Zresztą żyj w micie selenia tylko do MultiAir

Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
Nie neguje Kolego Twojej wiedzy i znajomości tematu......
Nie wiem po co ta spina?
Napisałem gdzieś, że żyję w micie Seleni???
Opisałem tylko swój przypadek (którego sam nie do końca jestem w stanie ogarnąć) bo chyba o to chodzi na forum.
Co do Twojej diagnozy o moim kończącym się aktywatorze...... to mam nadzieję, że opinia wystawiona bez sprawdzenia mojego auta, którego nie widziałeś się nie ziści:)

Cześć, wyszło coś nie tak z tym multiair, czy po prostu tak pracuje. U mnie jak zimny silnik to tak podobnie pracuje, ale chodzi na wszystkie cylindry, brak błędów. Na ciepłym na postoju przy dodawaniu gazu tak do 1800obr trochę słychać jeszcze taką pracę. Samochód ma 76tys

Amortyzatory
Powrót