paweltbu
Nowy
Wyleczcie się z tego ze MA jest przed i pozmianowy- tylko w katalogu EPER - nic się nie zmieniło i przed i po jak padnie to loteria.
Dokładnie!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wyleczcie się z tego ze MA jest przed i pozmianowy- tylko w katalogu EPER - nic się nie zmieniło i przed i po jak padnie to loteria.
Dokładnie!
A mnie jak byłem na przeglądzie w ASO kierownik serwisu mówił, że od jakiegoś czasu są inne te moduły. Nie wiem skąd to wiedział, nie wnikałem, ale mówił też, że te nowe już się nie psują, przynajmniej on jeszcze nie miał takiego przypadku.
Takie moje spostrzeżenie, że błąd multiair jak występuje to często po wymianie oleju. Tu kolega też napisał, że 2000km zrobił od wymiany. Teraz tak gdybam. Może przyczyna leży w braku zaznaczenia w komputerze, że olej został wymieniony i elektronika źle oblicza pracę zaworów i wywala błąd.
Wlyszkow tak się zastanawiam, bo piszesz o lepkości czy przypadkiem Abarth nie stosuje do tego silnika 10w50?
A ma ktoś informację czy dół silnika jest taki sam w wersjach przed i po lifcie? Bo np. panewki są obliczane dla danej grubości oleju i czy przypadkiem butowanie nie rozrzedzi jeszcze bardziej już mniej lepkiego oleju np., 0w30 kiedy producent przewiduje 5w40 i złapie panewkę? Pytam, bo ostatnio podkręciłem trochę Julkę i teraz muszę dbać bardziej o olej?
Na podstawie jednego przypadku wydajesz opinię? A może włożyli regenerowany? A może wlali zły olej w ASO?To tylko pogłoska, na forum jest koleżanka której teoretycznie po zmianowy padł po niecałych 2 latach. zmiana jest tylko teoretyczna