mrksz87 - 145 2.0 T.S.

Dziś kupiłem mojej 145 "malutki" prezent:D.
W te wakacje moje QV będzie sie poruszać na nowych kołach. Zender Le Mans - takie jak w limited 500:D. Na razie mam same felgi (16'', kolor srebrny wpadający w grafit), ale niebawem dokupię opony. Nie wiem jeszcze jakie, wiem jedynie że będzie to 205/45/16. A niżej zdjęcie jednej z felg. Oczywiście jak założę na Alfę to zrobię foty i wrzucę:).

Pozdr.!

Jak tylko zobaczylem Twoj link, to nic innego w glowie nie mialem;). No ale juz je mam i jestem mega szczesliwy, ze udalo mi sie je kupic:).

P.S.: Gonzo, masz PW ode mnie;)

Widziałem je na allegro - cena całkiem przystępna ;) Gratuluję zakupu - te felgi w żadnym innym aucie tak ładnie nie pasują jak w Alfie 145 ;)

145 + te felgi = ideal:D jeszcze z Twoim serduchem pod maska... idealne polaczenie:D

p.s.
na priva juz odpisalem:)

Witam !!
Zgadzam sie w 100% nie ma jak AR 2.0 T.S:))
p.s. b. ladne felgi- bedzie sie Alfa prezentowala

POZDRAWiAM // Marcin // AR 146 2.0 T.S

2.0 TS super silnik w 145 , jeszcze żeby dźwięk był jak u boxera :)

Miłło było dzisiaj spotkać na ulicy ;)
Tylko nie zdążyłem spojrzeć jakie miałeś felgi :):)

Już w innym dziale pozdrowiłem;).
A felgi, to mam te "telefony" co miałem, Zendery może w połowie wakacji. Zobaczę, jak będzie z kasą, ale jeśli stanę przed wyborem opony/wakacje, to wybiorę to 2.
Pozdr.!

Kilka nowych fotek zrobionych dziś:). Naklejka daje jakieś 5 koni mocy;).

Wczoraj 3 godzinki mycia, ale warto:). 156 na zdjęciach jest Kumpla:D.

A w mojej w sumie bez zmian. Nowa przepływka (jest lepiej, szczególnie w górnym zakresie obrotów), nowe klocki z tyłu (Ferodo Premier), a poza tym bez innych "modów":).

Komputer nie wykazywał żadnych błędów, ale mimo to wymieniłem przepływomierz i jest odczuwalna różnica.

Pozdrawiam:)!

Ostatnia edycja:
Gratuluję Belli! Piękny, rzadki model z rewelacyjnym silnikiem i troskliwym właścicielem :-)

Tysięcy kilometrów pokonanych z "bananem" na twarzy! :)

Pozdrawiam,

rewelacyjna maleńka, super zdjęcie nr 8, jak to zrobiliście???

super zdjęcie nr 8, jak to zrobiliście???

Zrobiliśmy zdjęcie z zamkniętą maską, później z otwarta, a potem magia jakiegoś programu graficznego:). Robiła Marta, bo ja się nie znam na takich rzeczach:).

P.S.: Doldi - pisłem do Ciebie PW i nie odpisałeś ;>.

Alfka dostała nowe felgi:D.
Pierwsze trzy zdjęcia są z zakrętu śmierci z okolic Karpacza - jeszcze na starych felgach, bo "telefony" nabyłem wracając z wakacji właśnie w Karpaczu:).
A reszta ze zlotu w Częstochowie - Puntolot ze zdjęć jest mojego Brata, a zielona 156 - Borysa:D.

zdjęcia wyszły super:)

Szczególnie to pierwsze przez "wycięcie" między drzewami. rewelacja.

Amortyzatory
Powrót