mrksz87 - 145 2.0 T.S.

Linia 145 podoba mi się nawet dzisiaj. Swego czasu chciałem mieć właśnie tą wersję, ale nie udało się. Dlatego tym bardziej gratuluję koledze! Fajne fotele, kierownica no i dwulitrowe serdeuszko :wink:
mrksz87 napisał:
Masa Alfki to 1240 kg. A smiga ladnie, ladnie ;].
Dla porównania moja Gtv waży niestety o 130 kg więcej ;//
Pozdrawiam!
Piotr

Autko super - gratulacje :)
Ze zmianą głośników w 145 występuje pewien problem - fabryczne są tak dopasowane że nie trzeba nic kombinować i jakaś puszka z tych drzwi się robi i jakiś tam bas jest - ale jak założysz mocniejsze - z dystansami np trzeba zrobić wygłuszenie bo będą grać słabiej od fabrycznych :/

śliczniutka :) moja 156 z tym samym silnikiem ma w dowodzie 1325kg :)

t.o.mek napisał:
trzeba zrobić wygłuszenie bo będą grać słabiej od fabrycznych :/

rzeczywiście tak jest... nie wiem jak jest z wygłuszeniem, moze jak bedzie kasa to szarpne sie na taka przyjemnosc :) . Ale sub nadrabia brak wygluszenia ;]

Siafal89 napisał:
moja 156 z tym samym silnikiem ma w dowodzie 1325kg

ja w dowodzie mam 1315 kg, 1240 kg podaje stronka carfolio.com (link: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=76714 ).

Sliczna 145 :D Silniczek Tez Niczemu Sobie. Piekna MoC.

Pozdrowionka i Gratulacje :)

Duza wersja zdjecia z profilu. Pomysl podejrzany u kogos, ale wykonanie mojej Dziewczyny i moje :D
Pewnie bede robic to jeszcze raz, bo jest troche ruszone.
Pozdrawiam!

Edit:
Dodam jeszcze ze zrobilem Nia juz jakies 18000 km. Teraz czeka na wymiane termostatu (temp. 60C jak sie jezdzi i nie chce lapac wiecej, no chyba ze stoi z wlaczonym silnikiem to wtedy lapie 90C), wahacze (luzy w zwiazku z czym sie da sie ustawic zbierznosci i wycina opony) oraz tarcze z klockami (normalne sie skonczyly :D ).
Poza tym co napisalem nic sie z Nia nie dzieje. Lac benzyne, co 1000 km troche oleju (jak to T.S.) i jezdzic.
A spalanie - miasto min. 10,5l max. 13l; trasa min. 8, max 10.
Pozdrawiam raz jeszcze :mrgreen: !

Przez długi czas była moim realnym marzeniem (właśnie z tym silnikiem). Marzeniem które myślałem że się nigdy nie spełni było GTV. Jak kupowałem swoją 145 to długo szukałem 2.0. Nie udało się a sprowadzenie nie wchodziło w grę.
Teraz mam 145 i GTV, narazie nie marze już o samochodach tylko o ich modyfikacjach mechanicznych. Jakbym kupił 2.0 to chyba GTV nadal pozostałaby marzeniem bo ten silnik by mi wystarczył :D
To jest perełka na naszych drogach. Dbaj o nią a ona zadba o dobre wrażenia :wink:

Jak będzie ciepło, ładnie i sucho umówimy się na sesję fotograficzną dwóch 145 Cosmo 8) oczywiście czyściutkie i już na letnich felgach

lookash85 napisał:
Jak będzie ciepło, ładnie i sucho umówimy się na sesję fotograficzną dwóch 145 Cosmo 8)

jestem BARDZO za :mrgreen:

na nastepnym spociku jaki bedzie w Warszawie juz bede moim malenstwem :D

lookash85 napisał:
Jakbym kupił 2.0 to chyba GTV nadal pozostałaby marzeniem bo ten silnik by mi wystarczył :D

mylisz sie, bo tu sprawdza sie przyslowie: apetyt rosnie w miare jedzenia :D

Pozdrawiam!

Ogólnie każda 145 przyciąga mój wzrok, ta również. Bardzo fajna. Pozdrawiam

Widzialem kilka dni temu twoja Alfe u Pablo bardzo ladny egzemplarz koniczynki i fajne hamulce masz. Pozdrawiam

Witam.Również miałem przyjemność widzieć to piękną i zadbaną Alfe.Super laleczka.Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót