duke75
Nowy
- Auto
- AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"
Kiedyś dawno temu namówiłem kumpla, który miał dużo cashu na alfe 147. Była to pierwsza 147 w Krakowie, wyglądała jak UFO. Potem namówiłem go po raz drugi i kupił 156 FL. Mnie wtedy nie było stać na bilet miesięczny na autobus ale na marzenia tak
. Pojawiła się później 159. Namawiałem go ale on odpuścił. Ja natomiast nie... W 2006 miałem jechać nią do ślubu ale dzień przed, ten sam kumpel przyjechał nowiutkim Mercem CLS i zdradziłem alfę
Żałuję tego do dziś bo zdjęcia ze ślubu oglądałbym bardzo często. KIlka lat później kupiłem Mito i to był przełom. 159 była kwestią czasu. Ostro się do jej szukania zabierałem 5 lat temu ale brat wsadził mi swoje Volvo, którym jeżdzę do dziś. Złego słowa nie powiem ale to nie alfa!!! Szykowałem sie do Giulii ale stwierdziłem,że tak piękne auto jak 159 musi być w mojej biografii i jest!!!
Po setkach godzin spędzonych na tym forum, na czytaniu różnych artykułów papierowych i na wujku Guglu, po dniach spędzonych na wszystkich portalach ogłoszeniowych Europy trafiłem swoja wymarzoną Alfe w Luxemburgu.
Auto jest praktycznie wszystkim tym co chciałem. Dałem za nią furę kasy ale wali mnie utrata wartości i takie tam brednie. Myślałem przez chwilę o Octavii RS ale to tylko imitacja alfy TI a ja nie chcę mieć podróbki. Szkoda życia na kupowanie aut rozsądnych. Mam wreszcie 159!!!
Jak Wam się podoba tablica?
Po setkach godzin spędzonych na tym forum, na czytaniu różnych artykułów papierowych i na wujku Guglu, po dniach spędzonych na wszystkich portalach ogłoszeniowych Europy trafiłem swoja wymarzoną Alfe w Luxemburgu.
Auto jest praktycznie wszystkim tym co chciałem. Dałem za nią furę kasy ale wali mnie utrata wartości i takie tam brednie. Myślałem przez chwilę o Octavii RS ale to tylko imitacja alfy TI a ja nie chcę mieć podróbki. Szkoda życia na kupowanie aut rozsądnych. Mam wreszcie 159!!!
Jak Wam się podoba tablica?
Załączniki
Ostatnia edycja: