[156] Moja nero fuoco :)

" strzałki " miałem z zegarów z polifta które dorwałem na szrocie w cenie zapałek :)

obiecana fotka :

460.jpg

Kurde wygląda super. Nie widać dużej różnicy pomiędzy wskazówkami a konsoli centralnej?

Pozostawiam Ci do indywidualnej oceny :) zdjęcia nie oddadzą tego w pełni, różni się, ale rzucało by się to bardziej w oczy gdyby zegary były z sobą zespolone jak w większości aut :)

581.jpg

582.jpg

A Teraz Ja Jestem szczęśliwym posiadaczem Owej alfy ! :)DSC_0093.jpgDSC_0066.jpg2018-02-20_15.27.09.jpg

Ostatnia edycja:

Niestety to już nie to samo co za mojej kadencji... :(

- - - Updated - - -

Gdzie kupiłeś znaczek w takim rozmiarze? Normalnie można odkleić ten stary z airbaga?

Swego czasu były dostępne na allegro, nie wiem jak jest teraz, raczej nie powinno być problemu. Pasują bez problemu, stare można zdemontować, ja kleiłem chyba jedno na drugie i nie było widać różnicy :)

na alieekspres sa cale zestawy i pojedyncze sztuki mnie emblematy wyszly z 30 zł dekielki kierownica i przod i tyl czarny

Niestety moja przygoda z 156 zakończyła się już dłuższy czas temu. Oberwałem w tył stojąc na czerwonym o mało nie wypchnięty na skrzyżowanie pod samochód ciężarowy. Szkody zewnętrzne nie wyglądały najgorzej, natomiast belka, podłoga bagażnika która wjechała do środka, oba błotniki i klapa wszystko do prostowania. Na tamtą chwilę nie miałem ani możliwości ani funduszy. Autko zostało sprzedane w całości jakiemuś magikowi co jak widać coś z tego " ulepił " ale jak i na jak długo tego już nie wiem.
20170923_132004.jpg

Amortyzatory
Powrót