[156] Moja nero fuoco :)

Shit xD płeć, płcie, płciami. :D wybacz :D te żeńskie menskie ococho

generalnie to są przejściówki :)

Z żeńskiej na męską :

271.jpg

i z męskiej na żeńską:

272.jpg

Symboliki nazw chyba nie muszę CI tłumaczyć ? xD

HAhahha dobra, łapię xD dzięki! :D

cisza tu jak w Czarnobylu :P

Powoli gromadzę części potrzebne do regeneracji zawieszenia, zakupiłem już wahacze górne vema, w przeciwieństwie do większości dostępnych posiadają kalamitki smarownicze dzięki którym można przedłużyć sporo jego żywotność :) cena za sztukę na alledrogo 121,99 zł

205.jpg

206.jpg

Z innych gadżetów wpadły dymione lampy firmy depo :) czekam na dobrą pogodę i chwilę wolnego czasu by zabrać się za montaż. Ktoś z was montował? Jakieś wskazówki?

207.jpg

Ja tylko patrzyłem ja mechanik montował xD pamiętam, że nie opuszczał do końca zderzaka.

Co do tych wahaczy- jak to się smaruje jak już zamontowane? Dużo zachodu?

Podobno nie, wstrzykuje się taką pompką z elastycznym wężykiem pod ciśnieniem :) co do lamp będę kombinować, nie oddam tej przyjemności mechanikowi :P
mam jeszcze jeden bajer który dotarł do mnie dziś :D ale jutro zamontuje :

263.jpg

Miałem taką samą w poprzednim autku ( Punto 1 sporting ) i wyglądało to tak :

264.jpg

Dżewo <3 w lato parzy, a w zimę jeżdżę w rękawicach narciarskich, ALE NIE ODDAM ZA ŻADNE SKARBY.

cisza tu jak w Czarnobylu :P

Powoli gromadzę części potrzebne do regeneracji zawieszenia, zakupiłem już wahacze górne vema, w przeciwieństwie do większości dostępnych posiadają kalamitki smarownicze dzięki którym można przedłużyć sporo jego żywotność :) cena za sztukę na alledrogo 121,99 zł

205.jpg

206.jpg

Z innych gadżetów wpadły dymione lampy firmy depo :) czekam na dobrą pogodę i chwilę wolnego czasu by zabrać się za montaż. Ktoś z was montował? Jakieś wskazówki?

207.jpg

Masz może foty z założonymi tymi lampami?

Gałke i srodkowy panel tez masz do tego?

Nie, i szczerze mówiąc panel w drewnie mi się średnio podoba, panel mam srebrny spasowany z obudowami z polifta :) Prędzej jakaś zadbana gała w drewnie mogła by z czasem zawitać.
No tak, w sumie ten panel to też plastik

Drewno w Alfie... cudo ale jest tak jak napisał Koskar

wiem ^^ przerabiałem to w punto :D pamiętam wtedy nawet myślałem by ją rozkleić i w ten metalowy oring na którym przyklejone są te dwa kawałki drewna wstawić jakąś grzałkę :P ale odpuściłem ze względu na zachód przy ponownym składaniu i lakierowaniu kierownicy ;)

Dużo roboty z tym było?

Hahhahaha <3 spoczko :D tak z ciekawości zobaczyłbym, bo w sumie niedługo będę żarówki zmieniał to i tak będę to gówno wyciągał :P
A strzałki skąd dorwałeś? Kupowałeś zegary nowe?

Amortyzatory
Powrót