[156] Moja nero fuoco :)

No ja mam dokładnie taką samą, w tylnej szybie ona chyba jest :p
dziękuję za linka- zaraz się biorę za zakupy :D

Mnie również namówiłeś na zakupy wzmacniacza :D seria to jest tragedia u mnie, bezproblemowo odbiera jedynie w miastach :/

Ja jeżdżę po Gdyni gdzie mam druty od trajtków nad ulicą i się nauczyłem muzyki słuchać tylko ze spotifaja, bo na niektórych odcinkach mam tylko i wyłącznie szum... Aczkolwiek ostatnio się coś poprawiło, ale czemu- nie mam pojęcia, magia jakaś. :D

Już jakiś czas temu dostałem w prezencie takie cudo ^^ już nawet były przymiarki. Teraz zastanawiam się czy założyć na stałe na nadchodzący sezon :)

48.jpg

SAM_0483.jpgSAM_0484.jpg

Alfa Romeo ma piękną kolorystykę logo. Biało-czarna się po prostu nie godzi.

zgadzam się, lecz oryginalnego nigdzie nie znalazłem. Zastąpiłem wypłowiały ( cały biały ) znaczek takim więc wg mnie efekt i tak jest lepszy nie uważasz?
Kierownice i tak za jakiś czas zamienię na skórzaną więc jest szansa że wpadnie znów oryginalne logo... ;)

Skoro tak, zwracam szanownemu koledze piłeczkę.

shadow ja jeszcze wrócę do wzmacniacza anteny :D kupiłem taki jak Ty, jednak nie pasuje, mam inne wejście. Nie orientujesz się czy lift i przed lift miały inne wejścia anteny?

hooo hooo, nawet bym nie pomyślał że w polifcie może być inaczej. Masz jakieś foto? Wal do mnie na PW , coś zaradzimy :)

Że wam się chce kasę pchać w takie duperele, zamiast z panną pójść na loda.

Nienawidzę takiego suchego podejścia do życia :) jak dla Nas zajebista pamiątka, tym bardziej że na odwrocie można zebrać podpisy gości jak na zdjęciu klasowym :)

_________________________________________________________________________________________________________________

Dekoracja samochodu również dotarła :) jak przyjdą tylko ciepłe dni zabieram się za polerkę i przymiarki :D

Bez przesady, już nie bądźmy pazerni.. Ludzie.. :wacko: Lepsza taka tablica, niż badziewna naklejka typu "nowożeńcy", która finalnie trafi do kosza. Tak jak napisał Shadow; na końcu można zebrać podpisy, i pamiąteczka pozostanie. ;)

w przedlifcie chyba jest wyjście na antenę nie męskie tylko żeńskie

Niech mnie ktoś uświadomi o co chodzi z tymi pciami xD

Amortyzatory
Powrót