• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja GTV6

nie trzeba zazdrościć tylko takie kupować ;)

fajna fura ;)

ile trzeba mieć funduszy żeby sobie coś takie sprawić...:)??albo 75 wersje z 3.0 V6??

No i niech ktoś mi jeszcze powie, że to jest alfa GTV a nie gtv, bo te stare to są właśnie GTV a te z lat 90-tych to gtv. A tu ewidentnie widać, że jest napisane gtv i cała wasza ideologia poszła w pic.

Obłędne auto, szczerze zazdroszczę w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście ...

Gary - filmik będę miał w pamięci tylko ja to albo czasu na nic nie mam a jak mam wolną chwilę to leniwy jestem :) Będę się starał.

Vaselinho - no ładne zdjęcia do rodzinnego albumu zawsze mile widziane zwłaszcza że ja sam jestem kompletnym beztalenciem fotograficznym :) Może uda się jakoś złapać.

pawlo12 - co do zakupu to ja miałem bardzo dużo szczęścia. Sprowadzałem ją z Niemiec - auto odbierałem od ojca właściciela który nie mógł przyjechać i na telefon utargowałem z 3800EUR na 2500EUR :). Do tego okazało się że to wersja limitowana ( nie miałem o tym pojęcia jadąc po auto i sprzedający zapewne też nie wiedział ). Na dodatek auto było bardzo oryginalnie kompletne - jak mnie życie nauczyło dużo płaci się za pierdoły w stylu lampka, włącznik itd. Moja miała prawie wszystko, do tego kilka razy poszczęściło mi się na ebay.de ( np. nowy - nie używany grill z nowym chromowanym serduchem i znaczkiem za jakieś 15EUR, nie używany przedni spojler za jakieś 10EUR ), lub życie przyniosło trochę szczęścia ( np. podczas prac blacharskich widać maskę całą w szpachli - ale to nie ta maska jest na aucie bo trafiłem totalnie niezniszczoną za grosze w Polsce ), do tego poznałem przez alfaBB super człowieka ze Stanów który ma 6 aut GTV6 - 2 do jazdy pozostałe na części i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł jak mi czegoś brakowało.

cuoreventi - mnie to wyszło pod 10k ( bez rozkłądania i składania - czyli tylko zakład blacharsko-lakierniczy ).

Pozdrawiam

Piękne auto. Gustowny klasyk.
Napisz coś o wrażeniach z jazdy.

Wucio, powinieneś mieć ode mnie PW :) jakby go nie było, daj znać!

Amortyzatory
Powrót