Moja GTV6

Wucio

Nowy
Auto
Alfa Romeo GTV6 2,5 - 158KM, 1983r
Witam

Oto moja Alfa. Narazie zdjęcia z garażu zaraz po przyjeździe do kraju. Jak będzie ładna pogoda to oczywiście będzie sesja w plenerze. W sumie to już druga w rodzinie ale ta docelowo jest moja ( druga jest żony a ja ją narazie pożyczam hehe ).

Moja dotarła niedawno do Polski i przez jakiś czas czekała w ciepłym garażu na możliwość wyjazdu ( choć do Polski dotarła na własnych kołach). Jak już była możliwośc to kilka dni nią pojeździłem ale niestety musiała udać się do mechanika w celu zrobienia kilku rzeczy ( głównie elektryka a przy okazji filtry, paski, oleje itd ). Mam nadzieję że jak pogoda się już poprawi i będzie ciepło to autko będzie gotowe do jazdy.

Jest to model GTV 6 z 1984 roku w limitowanej wersji Grand Prix.

Silnik 2,5 litra - 158 KM

W ramach pakietu Grand Prix:

Obniżone i twardsze zawieszenie
Felgi z oponami 225
Sportowa kierownica AR
Środkowa konsola z dodatkowymi wskaźnikami

Auto wymaga trochę pracy ale myślę że będzie warto.

Pozdrawiam

Uwielbiam GTV6 :) dopieść ją aby wyglądała i sprawowała się jak nowa.

ar gtv6

....prze prze piękna!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie cudo aż zazdroszcze...gratuluje

cudo na kołach gratulacje.

wow :) gratuluje zakupu ! ... oby wiecej takich cudnych modeli w polsce ! :)

wspaniały youngtimer :) trochę pracy jest ale praca przy tak wspaniałym aucie daje tylko przyjemność.
pozdrawiam

Dziękuję wszystkim za miłe słowa no i duże podziękowania dla PietereQ któy cierpliwie odpowiada na wszelkie moje pytania związane z GTV6.

Co do zdjęć - obiecuję że jak będzie ładna pogoda i GTV wróciw moje ręcę to będzie jakaś sesja w plenerze ( jest wśród łodzkich alfistów kilku speców od zdjęć więc mam nadzieję że ktoś mi pomoże ).

Pozdrowionka

Nic tylko w trasę, piękne auto, przepiękne.
W ogóle nie wstyd mi że zazdrość mnie zżera :)

klasyka.... :) wiem jak to jest bo ja oprucz alfy mam pancerwagona :) vw garbus z 1971 roku i wiem ze przy takich autach jest fajna zabawa ;) pozdrawiam i gratuluje zakupu

fajnie ze taka alfa bedzie jezdzic po łódzkich drogach, mam nadzieje ze nie raz bede mogl zobaczyc ja w akcji. Co do zdjec to pogadaj z obserwatorem on zna kogos z lodzi kto robi fajne sesje naszym alficzkom :D

Dziękuję wszystkim za miłe słowa no i duże podziękowania dla PietereQ któy cierpliwie odpowiada na wszelkie moje pytania związane z GTV6.

Co do zdjęć - obiecuję że jak będzie ładna pogoda i GTV wróciw moje ręcę to będzie jakaś sesja w plenerze ( jest wśród łodzkich alfistów kilku speców od zdjęć więc mam nadzieję że ktoś mi pomoże ).

Pozdrowionka

Daj znać kiedy sesja to jak moja bella będzie już gotowa to przyjadę obejrzeć to cudo. Nie wiem czy wiesz ale twój model zagrał scenkę w agencie 007 pod tytułem "Ośmiorniczka" jechł nią sam Bond, James Bond. Dzięki GTV6 to jeden z moich ulubionych odcinków.
Jest naprawdę śliczna.

Amortyzatory
Powrót