• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja GTV6

Super Alfeczka :) Gratulację i powodzenia w dopieszczaniu belli.

2 latka totalnej ciszy ale informacje przynosisz bardzo ciekawe!! :lol:

A jeśli mogę ponarzekać... Szkoda że nie zdecydowałeś się na jakiś kolor Rosso :P

Wow! Nie zapomnij wrzucić fotek jak zostanie złożona (albo najlepiej rób fotki i składaj ;])

No i na sezon gotowa. Jeszcze zostało trochę kosmetyki i dogrania szczegółów ale już robi niezłe wrażenie. No i jeździ i mruczy zawodowo :-)

Ale piękność, chociaż szczerze jakoś czerń jej nie leży. Ale poza tym jest miodzio! Chcialbym mieć taką w swoim garażu. Chciałbym w ogóle mieć garaż... :P

Ta wersja wychodziła w 3 kolorach - srebrny, czerwony i czarny więc aż tak bardzo po bandzie nie pojechałem :)

Piękna maszyna :)
Te halogeny to ori? Prawe lusterko miała jak wyjechała z fabryki czy dokupywane?

Dziękuję wszystkim za miłe słowa.

Stefan116 - prawe lusterko oryginał - było montowane od nowości. Halogeny - z tego okresu czasu ale to nie takie jak były oryginalnie montowane do wersji Grand Prix ( prostokątne z plastikowymi osłonkami po bokach - nie wiem do jakiego auta jeszcze były montowane ale cały czas szukam ).

Zdjęcie tutaj pod wzmianką zatytułowaną Alfa GTV6 2.5 Grand Prix (Deutschland)

http://www.alfetta-gtv.ch/dat/serienmodelle/7.html

Wociu, przylaczam sie do grona fanow Twojej Belli! Prawdziwy rodzynek! :)
Fajnie, jakbys jeszcze jakis filmik z przejazdzki wrzucil

Omg! ostatnio rozmawiałem z amigasem co się dzieje z Twoją GTV6 bo byłem bardzo ciekawy a tymczasem... tutaj jest temat! super super super! bardzo ładnie wygląda w czarnym! Istnieje szansa na jakieś spotkanie w Łodzi i obejrzenie tego cuda? A może dasz namówić się na jakąś sesję foto? :>

Amortyzatory
Powrót