moja crazybiczes....czyli szalona [ciach!]...

• Autor wątku Autor wątku crazybiczes
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

crazybiczes

Guest
Mam pytanko ?? Mianowicie nosze sie z zamiarem instalacji spojlera ( zeby suszyc ciuchy na nim ) czy mozecie mi powiedziec jak radzicie sobie z nim w myjni ?

najlepszą jaki i zarazem chhyba najdroższa firmą zajmujacą sie upiekszaniem auta w środku jest firma JAVI. adresu stronki ani miejsca tej firmyy nie pamietam..ale kuknij na necie ..

pozdrawiam

WWW.allegro.pl Tu jest wszystko czego ci trzeba. Szyja na zamowienie do koloru do wyboru. Niestety nie ma aluminiowych nakladek na wloty powietrza i obrecze zegarow do 156, ale nie wiem czy wogole ktos to robi??

KUBAS napisał:
najlepszą jaki i zarazem chhyba najdroższa firmą zajmujacą sie upiekszaniem auta w środku jest firma JAVI. adresu stronki ani miejsca tej firmyy nie pamietam..ale kuknij na necie ..

pozdrawiam

KUBAS chyba masz na myśli Java Car design :lol:
Crazybiczes jakie masz zawiecho?! - 40mm?! Felga 16" ?!

Felga 17''
Czy mozecie rozwinac temat odnosnie mieszka i gałki zmiany biegów...
Czy mozna dostac juz gotowy mieszek do 156 ( jezeli tak to prosze o namiary )
Pozdrawiam

Marcino 156 nio fakt... ale wtopa hehhee :oops:
woże towar z firmy o podobnej nazwie i dlatego te przejęzyczenie :roll:

pozdrawiam

Heh..ostatnio mam problemy z zawieszeniem i układem kierowniczym.. dlatego rozwazam spuszczenie felg..
Ale ja nie chce...

I zrób to czym prędzej, wiem coś o dużych felgach.

Autko fajnie wyglada ,ale kosztem naprawy zawiechy po pary tyś kilometrów.

Duże felgi to zabójstwo dla Alfy na naszych polskich drogach :P

sarniak11 napisał:
I zrób to czym prędzej, wiem coś o dużych felgach.

Autko fajnie wyglada ,ale kosztem naprawy zawiechy po pary tyś kilometrów.

Duże felgi to zabójstwo dla Alfy na naszych polskich drogach :P

Kurcze nie straszcie bo ja ostatnio kupilem sobie 17 cali fele wraz z oponami 235/40 :cry:

Ale bedzie piekna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Świetny kolor - bardzo mi się podoba ! A co do niskiego zawieszenia to na polskich drogach trzeba się od nowa nauczyć jeździć ... niestety :(

Chłopaki a wiecie gdzie moge znalezc instrukcje do zdejmowania gałki od zmiany biegów...Bo wiem ze w roznych modelach samochodów inaczej to wyglada..
W niektrorych trzeba ciagnac na siłe a w innych obluzowywac obraczki...

Hmmm.. Czyzby jeszcze niekt nie przeprowadzał takich operacji.. cos trudno mi w to uwierzyc..

Chłopaki co z ta gąłka zmiany biegów..? Przymierzam sie do jej zmiany ale musze miec jakies info w jaki sposob zdjac stara nie chce wyrywac jej na siłe jezeli istnieje inny sposob jej zdjecia.

crazybiczes napisał:
Chłopaki co z ta gąłka zmiany biegów..? Przymierzam sie do jej zmiany ale musze miec jakies info w jaki sposob zdjac stara nie chce wyrywac jej na siłe jezeli istnieje inny sposob jej zdjecia.

Jeśli stara nie jest Ci to niczego potrzebna najlepiej jest ją rozciąć. Wtedy masz pewność że niczego nie uszkodzisz.

A jak wyglada wnetrze.. bo nawet nie wiem na co mam sie przygotowac ?
Rozumiem ze przeprowadzałes juz takie operacje...

w myjni musi obslugiwac pracownik przy lotce tej wysokiej ( wiem cos o tym :) ).

Amortyzatory
Powrót