C
crazybiczes
Guest
Mam pytanko ?? Mianowicie nosze sie z zamiarem instalacji spojlera ( zeby suszyc ciuchy na nim ) czy mozecie mi powiedziec jak radzicie sobie z nim w myjni ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
KUBAS napisał:najlepszą jaki i zarazem chhyba najdroższa firmą zajmujacą sie upiekszaniem auta w środku jest firma JAVI. adresu stronki ani miejsca tej firmyy nie pamietam..ale kuknij na necie ..
pozdrawiam
sarniak11 napisał:I zrób to czym prędzej, wiem coś o dużych felgach.
Autko fajnie wyglada ,ale kosztem naprawy zawiechy po pary tyś kilometrów.
Duże felgi to zabójstwo dla Alfy na naszych polskich drogach![]()
crazybiczes napisał:Chłopaki co z ta gąłka zmiany biegów..? Przymierzam sie do jej zmiany ale musze miec jakies info w jaki sposob zdjac stara nie chce wyrywac jej na siłe jezeli istnieje inny sposob jej zdjecia.