Lethe
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V 191KM 395Nm
A jeśli chciałbym wymienić tę kostkę na coś mniej wilgociopodatnego to co powinienem kupić?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jeśli mógłbym Ci zaproponować to bardziej rozmiar opony tu wybrał bym 225 45 18, więcej gumy co za tym idzie lepszy komfort i większe koło ładnie wypełni nadkola Belli. Co do marki to jest teraz tak ogromny wybór że wszystko zależy ile chcesz wydać.Mógłby ktoś poradzić mi jakie kupic opony w rozmiarze 225/40/r18 ??
Boże broń...Dzięki, ten tył to ciężki temat
Wracając do opon to mogę kupić goodyery tylko na przednią oś za 400zl/szt lub Goodride (chyba chinczyk) za 200zl/szt. W przypadku chinczyka mógłbym wziąć komplet i zmienić profil na 45. Miał ktoś osobiście takie opony?? Przyznam że ja trochę się boję.
A nie możesz napisać kolego co tam jest wyryte?słabo widać ,widzę że masz mnóstwo pomysłów na lato
Nie denerwuj się kolego,pech to pech... 8 cali felga to czy masz furę obniżona czy nie proponuje 225 45 jest ok8Jx18H2. Oznaczenia co do ET nie znalazłem.
Z mojej strony to nie wygląda na kolejny pomysł a raczej na sytuację awaryjną. Do poprzedniej niedzieli jeszcze miałem komplet opon letnich które miały przejechać ten sezon. Ale tak się wydarzyło że w czasie jazdy odkrecilo mi się koło. Nie pytajcie jak się to stalo, bo sam K...A nie wiem, a jest pewien że dokrecilem wszytskie śruby podczas zmiany kół na letnie. Na szczęście stało się to na lotnisku na pustej drodze, szczęście w nieszczęściu. Stąd też jestem zmuszony do zakupu opon, a uwzględniając wizyte u mechanika mój budżet jest mocno ograniczony.
Wiesz co to bierz te Goodride 225 45 i po sprawie one jak są nowe to nie ma tragedii natomiast po roku coś się z nimi dzieje i jest słabo,tak czy siak jak się na nie zdecydujesz to na mokrym nie szalejPech ale co by nie mówić sytuacja, która mocno mną wstrząsnęła. Mechanik mówił że na szczęście szkody nie są duże. Podobno nawet tarcza hamulcowa nie będzie do wymiany mimo, ze to ona przyjęła pieewsze uderzenie o asfalt. Z tego co mówił poprzedniej właściciel to podobno jest obniżony tylko przód. W mojej obecnej sytuacji widzę 3 wyjścia:
1: kupić 2 opony klasy premium 225/40 z tego względu że ten rozmiar mam na tylnej osi.
2: Komplet tanich opon 225/45 a nie ukrywam że chcialbum zmienić profil opon z 40 na 45. Znajomy ojca, sprzedawca opon poleca chinczyki firmy Goodride ale ja trochę się boję.
3: Ukraść kase i kupić komplet opon premium
Samochód będzie do odebrania od mechanika prawdopodobnie w poniedziałek więc nie mam dużo czasu do namysłu.
Pech ale co by nie mówić sytuacja, która mocno mną wstrząsnęła. Mechanik mówił że na szczęście szkody nie są duże. Podobno nawet tarcza hamulcowa nie będzie do wymiany mimo, ze to ona przyjęła pieewsze uderzenie o asfalt. Z tego co mówił poprzedniej właściciel to podobno jest obniżony tylko przód. W mojej obecnej sytuacji widzę 3 wyjścia:
1: kupić 2 opony klasy premium 225/40 z tego względu że ten rozmiar mam na tylnej osi.
2: Komplet tanich opon 225/45 a nie ukrywam że chcialbum zmienić profil opon z 40 na 45. Znajomy ojca, sprzedawca opon poleca chinczyki firmy Goodride ale ja trochę się boję.
3: Ukraść kase i kupić komplet opon premium
Samochód będzie do odebrania od mechanika prawdopodobnie w poniedziałek więc nie mam dużo czasu do namysłu.