Moja Bella 145 po delikatnych modyfikacjach

Myslalem nad 1.7Bx ale szukam 2.0ts calego w 145/146 i wtedy moze pomysle nad przekladka, ale wrzekladal bym wszystko praktycznie jezeli chodzi o motor, sterowanie i hamulce

Co myslicie o delikatnie ciemnych szybkach, mowie o wszystkich oczywiscie bez czolowej, tylko nie jakas folia dark black tylko ta pierwsza czy druga pod wzgledem jasnosci, bo zastanawiam sie

Nie wiem czy pytanie jeszcze aktualne, ale możesz zobaczyć zdjęcia mojej 145, przyciemnione tylko tylne szyby, folia chyba 2 stopień ciemności:)
zdjęcia na dole 4 strony wątku.
pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/3101-alfa_romeo_145_boxer_rosso_druga_mlodosc-4.html

Co myslicie o delikatnie ciemnych szybkach, mowie o wszystkich oczywiscie bez czolowej, tylko nie jakas folia dark black tylko ta pierwsza czy druga pod wzgledem jasnosci, bo zastanawiam sie

Ostatnia edycja:
No ja kupilem juz folie wlasnie ta druga ale jak widze to nie wiem i tak czy nie jest za ciemna

---------- Post dodany o godzinie 22:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:55 ----------

Kiedys/Dzis, no z wyjatkiem wnetrza bo troche sie zmienilo juz
157.jpg

Ostatnia edycja:
wow ! o Panie, piękna bella ! Mogę prosić w powiększeniu tą fotkę z komory silnika ? :D

Piękna! Osobiście nie wszedł bym jedynie w tylne lampki "crystal" :)
Mam pytanko (przy okazji do innych, którzy mają takie doświadczenia) - czy skórki kupiłeś gotowe, czy szyłeś na zamówienie? Chętnie (a moja żona jeszcze znacznie chętniej) widziałbym jakieś jasne skórki w mojej czarnej piekności :)

Ostatnia edycja:
Skore kupilem(cale fotele) obszywanie koszt ok 3500, i efekt najpierw bardzo ladny, po czym po jqakims czasie ta skora bardziej sie wyciera, ze wzgledu ze jest prawdziwa skora

Szacunek kolego za wkład pracy. Z niepozornej Alfy zrobił sie ciekawy egzemplarz. Oby tak dalej z gustem i wyczuciem.

Mozliwe ze niedlugo bedzie projekt 147 GTA, ale strasznie zal mi jej sprzedawac, bo pracy i pieniedzy pochlonela duzo

Alfa jednak pozostaje u mnie, a wiec kolejne zmiany, mianowicie zastanawiam sie nad regeneracja, i malowaniem felg, co byscie zasugerowali?Jak odnowic, czy lakierowac tak samo jak teraz, czy dwukolorowo?

Tak jak teraz jest bardzo fajnie:). A myslales nad pomolowaniu ich na bialo?

Bialo wydaje mi sie kompletnie nie pasujaco, nie do bordowego, bardziej myslalem nad polakierowaniem srodkow na czarna perle a ramiona zostawic srebrne, ale nie wiem czy nie bedzie wygladala jak chinska za 600zl

bardziej myslalem nad polakierowaniem srodkow na czarna perle a ramiona zostawic srebrne, ale nie wiem czy nie bedzie wygladala jak chinska za 600zl

Mi zupelnie nie podoba sie malowanie felg na czarno w srodku i zostawianie reszty na srebrno. Ale ma to na pewno wielki plus - felgi nie brudza sie tak szybko od pylu z klockow :) .
Popros kogos, kto zajmuje sie grafika, zeby zrobil Ci fotomontaz Twojej 145 z pomalowaniem felg tak jak myslisz - to nic nie kosztuje, a moze duzo powiedziec:).

Mi zupelnie nie podoba sie malowanie felg na czarno w srodku i zostawianie reszty na srebrno. Ale ma to na pewno wielki plus - felgi nie brudza sie tak szybko od pylu z klockow :) .
Popros kogos, kto zajmuje sie grafika, zeby zrobil Ci fotomontaz Twojej 145 z pomalowaniem felg tak jak myslisz - to nic nie kosztuje, a moze duzo powiedziec:).

Prosic nie musze bo sam sobie robilem w Photoshopie, i fajnie wygladaja czarne srodki ale z szyba ciemna, i dlatego nie wiem, polerowanie napewno nie pasuje do 145, wiec chyba srebrne, a moze srodki w ciemnym grubym srebrze zrobic?

felga jest rozkręcana? Ja bym ci sugerował zrobić lip na feldze.

Amortyzatory
Powrót