Moja Bella 145 po delikatnych modyfikacjach

Jest piękna, tylko jak napisał ktoś wyżej lampy z tyłu średnio pasują do reszty. Poza tym drobnym szczegółem wzór 145 :) Gratulacje.

Lampy beda moze zastapione czarnymi, ale wtedy zmieni sie felga oraz szybki beda delikatnie ciemne

Obecnie bella otrzymala wnetrze od wersji po lifcie z chromami oraz kolejny wzmacniacz i dwa midbassy dls r6a oraz twetery infinity

super 145-ka!!!
ale mam pytanie co do felg 17", jaki masz profil opony i czy ci nic nie obciera przy komplecie pasażerów?

hejka. super alfka.fajnie zrobiona ale ja bym na tym poprzestał .a jakie zmiany w motorku?sesyjka ok z wyjątkiem tej foty przy lidlu.pozdro

49.jpg

50.jpg

51.jpg

52.jpg

53.jpg

1bec9d60293a9d25med.jpg

c92fb797b0621ba6med.jpg

54.jpg

ff7d006a44a6edffmed.jpg

---------- Post dodany o godzinie 09:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:16 ----------

A co do felg to jak siedzi dwie osoby po 70 kilo, to na hopach czasem przyciera ale nie o blotnik tylko o zderzak

Lampy lampami nie są najurodziwsze ale mnie najbardziej nie pasują zderzaki zwłaszcza przód. Nie lubię takich zmian. Za to kolor ładny ;).

Super autko, nie będę pisał co mi nie leży, bo każdy ma inny gust.. Ale tych lamp nie da się ominąć, mam nadzieję, że zmienisz je na oryginały/czarne i będzie cacy :)

P.S. A przeszczepienie deski po lifcie wymagało poważnych modyfikacji?

Pozdrawiam,
GrzesiuŻar

Ładna alfinka, nie przepadam za 145 ale twoja mi się podoba, zderzak jakby ją odmłodził :)
Naprawdę fajna sesja, robi wrażenie:)
Pozdrawiam

Super autko, nie będę pisał co mi nie leży, bo każdy ma inny gust.. Ale tych lamp nie da się ominąć, mam nadzieję, że zmienisz je na oryginały/czarne i będzie cacy :)

P.S. A przeszczepienie deski po lifcie wymagało poważnych modyfikacji?

Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Zalezy co sie nazywa powaznymi modyfikacjami, mialem cala druga 145 z 2000roku wiec sie bawilem, decha, schowek, tunel, boczki, popiołka, boczki tyl, dywan, nagrzewnica, bo przed liftem jest inna, i to tylechyba co wymienilem, no wiadomo jakies pierdoly plasticzki ale to razem z deska bedzie bo od starej nie pasuje

Obecnie wnetrze limited 500 edition

super autko. 145 jest debeściak :d
powiedz mi tylko co to za lampy z przodu? jakieś inne?

ładna, kiedyś niewiele brakowało a kupiłbym 145 Q... wyszło bravo HGT, ale 145 podoba mi się nadal.
Tylko ten zderzak przedni... dla mnie lipa, ale grunt że Ci się widzi.

Witam. W pierwszej sesji zdjęciowej przedni zderzak nie przypadł mi do gustu, ale w drugiej już całkiem fajnie wygląda całość. Gratuluje ładnej Belli, pozdrawiam

Bardzo dobrze się autko prezentuje, jak jestem w Radomiu to czasami widzę tą Alfę. Te fotele to może z tej czerwonej 146 od Oskara ? I czym ją tak wypastowałeś że tak świeci ?

Amortyzatory
Powrót