Moja Bella 145 po delikatnych modyfikacjach

mam pytanko. bo tez mam 145 boxerka i mysle nad obnizeniem. mozesz powiedziec ile masz przeswitu od progow do ziemi i od miski olejowej do ziemi?? oczywiscie wezme pod uwage roznice srednic kol bo ja mam 16

troche bella odpoczywała bo na codzien użytkuje 166, ale sa kolejne zmiany, mianowicie, poflokowane plastiki okienne, i fotele orginalne z limited 500, zdjecia kiedys napewno beda, ale nic nie obiecuje kiedy

ja to ja sprzedalem jakis czas temu a to to nowy własciciel widze ze sprzedaje juz

Autko miało kolizję, całe idzie na części. Także jak ktoś czegoś potrzebuje z tej AR 145 to pisać PW lub dzwonić
508183854, Artur. Nie ma przedniego zderzaka Zendera i lusterek elektrycznych.

Autko miało kolizję, całe idzie na części. Także jak ktoś czegoś potrzebuje z tej AR 145 to pisać PW lub dzwonić
508183854, Artur. Nie ma przedniego zderzaka Zendera i lusterek elektrycznych.

masz fotke jak wyglada obecnie

wiec czekam na fotke

1006645d.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

O_o to Twoja alfa? ;/ szkoda że tak skończyła bo po cichu kibicowałem temu projektowi.Ładne koła

Eeee, nie jest chyba tak źle. Nowy błotnik, maska i zderzak (już raczej nie Zender) i będzie jak nowa :D

uuuuuuuuuuu ladna byla i szkoda ze tak skonczyla.Gdzie tak przydzwoniles??

samochod sprzedalem pod koniec wakacji a to nowy wlasciciel mi te zdjecia podeslal, i z tego co wiem to nie tylko powierzchownie sie uszkodzila ale i cale podluznice i sanki pogiete dlatego zawias cofniety jest

Amortyzatory
Powrót