Moja 166 2.4 JTD

A co? Pracujesz? [emoji14]

Dokładnie ;) także nie każdy może mieć takie ;)

A co do sesyjki to w kwestia dogadania.
Dzięki, staramy się aby jeszcze jakoś wyglądać pomimo tych 16lat ;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Widzę koniec ze 166. Na co teraz zmieniasz?

Pożegnałem swoją 166-stke po 8 latach, jakiś sentyment na zawsze pozostanie.

Zakupiłem nowego Fiata Tipo HB 1.4 t-jet, na razie jestem bardzo zadowolony.

Przyznam wyjątkowe uczucie wsiąść do auta z zerowym przebiegiem ;)

Jeszcze będziesz tęsknił...
Ale Tipo HB fajne autko, w ogóle nowe auto fajna rzecz :)
Gratuluje i napisz wrażenia po jakimś czasie.

Witajcie, mieliście racje tęskni się za 166 ale bardziej sercem niż rozumem, swoją byłą widuję czasem na mieście nadal dzielnie się trzyma ;) Co do Tipo po pierwszych 2 latach i 20tyś km bo obecnie taki ma przebieg muszę przyznać, że to bardzo udana konstrukcja, zero problemów. Zobaczymy jak dalej. Kto wie może moja była kiedyś znów wróci do mnie, jestem w stałym kontakcie z obecnym właścicielem.

Nie jeden już tak pisał więc po co powieliłeś czyjeś błędy :sarcastic:

O ile dobrze kojarzę, to chyba wisi wystawiona do sprzedaży jakiś czas?

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Nigdzie nie jest wystawiona, mam pierwszeństwo wykupu jakby co, musiałeś pomylić auta.

Ostatnia edycja:
Zadzwonił niedawno nabywca, że miał kolizję 166stką. Naprawił po kosztach bo jest mechanikiem. Pdało turbo,dwumas i czy nie chce kupić za 2tyś pln. Podobno idzie na szrot. Nie wiem co się z nią obecnie stało. Przypuszczam, że już jej nie ratował. Szkoda. Trochę, żałuje z perspektywy czasu, że ją sprzedałem. U mnie napewno by tak nie skończyła.

Żal tych 166, że tak kończą smutno.
Kiedys mialem polifta z 2.4.
Zawsze marzyłem o Busso w przedlifcie. W zeszłym roku zrealizowałem te marzenie. Jesli nie wydarzy się nic co mnie przerośnie finansowo to zostaje u mnie dożywotnio.

Jeżeli buda nie jest wyniszczona to uważam że warto. Naprawy diesla są śmiesznie tanie. TYch części jeszcze nie brakuje i długo nie będzie.

Amortyzatory
Powrót