• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja 166 2.4 JTD

No i stało się dwójka z przodu została rozdziewiczona :(

DSC_0041.jpgDSC_0047.jpgDSC_0049.jpg

Załączniki

• DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    54.3 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    63.9 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
parę fotek z wakacji, ciekawa sceneria mnie zainspirowała :)

DSC_7825.jpgDSC_7850_1.jpgDSC_7850_2.jpgDSC_7865.jpgDSC_7901.jpgKopia DSC_7865.jpgzborze2.jpg

Ostatnia edycja:
No zdjęcia fenomenalne!!! Utrafiłeś ładnie tło :) zwłaszcza ostatnie. Teraz już wiem dlaczego Twoja tak wysoko stoi :P

Dzięki, jak zobaczyłem te koleiny od razu wpadł mi do głowy pomysł widoczny na zdjęciu :)

WOW foty miażdżą. ROZKAZUJE :sarcastic: Ci zgłośić #4 i #7 do konkursu foto miesiąca. Jak szanowne grono żjuri zamiast Twoich prac znowu wybierze jakąś "156 na myjce" to sie zadyme zrobi aż miło:beer:

Części przyszły, moje lampki od upływu lat popękały w miejscach świat cofania, teraz będzie pięknie :)

No i nieszczęsny silnik wycieraczek dał mi już tak popalić, że zdecydowałem się na zakup używki, oby starczył na trochę.

Teraz czekam tylko na weekend :)

częśći.jpg

To co zrobiłeś z tymi lampami?

O to txo i gdzie zrobiłeś

Marku nadal nie wiem o co pytasz ? czy jesteś pod wpływem ? :))))))))))

Tak wyglądają moje obecne lampy, nie za dobrze to wygląda. Popękały, nie wiem dlaczego.

lampa lewa.jpglampa prawa.jpg

Nowe będą robiły robotę :)

częśći.jpg

Ostatnia edycja:
No jak to o co pytam? Skąd masz te nowe? Kupiłeś w ASO? Ze szrotu czy dawałeś do jakiejś regeneracji. Tego nie wiem :)

Bo moje też licho wyglądają.....

Witam jezeli Ci zmatowiały tylko, to możesz je wypolerować pastą lub innym srodkiem do polerowania lakieru. Moje były matowe po przepolerowaniu wyglądają jak nowe.Polerowałem ręcznie,szmatka i srodek efekt rewelacyjny.

Mają też pęknięcie na środku no ale jakby ni były matowe to już super. Jakie środki? Jaka gradiacja?

Nowe będą robiły robotę
Popełniłes ten sam błąd co ja:) Ja jak wymieniałem swoje tez kupiłem tylko te montowane w klape i po założeniu sie okazało, że czerwone światło z pozycji w błotniku nei zgrywało sie z czerwonym z klapy. W błotniku było bardziej wyblakłe ( lampy w blotniku od nowosci na aucie- auto z włoch, a uzywki w klape z auta z 2002 roku z UK) Różnica była widoczna jak sie człowiek przyjrzał w nocy na te lampy i musiałem dokupić do kompletu lampy z anglika. Dobrze , że sprzedawca ich nie popchnał w międzyczasie, ale dzialalem bardzo szybko i udało sie. Być może u Ciebei nei bedzie to widoczne i nie będzie Ci przeszkadzac, ale u Masy takie rzeczy nie podejdą. Musi być perfekt!

Zobaczymy jak założę, na razie mnie nie strasz :) Mam podobnie Masa też wolałbym aby efekt był "fabryka".
W razie czego dokupi się te boczne :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót