• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja 166 2.4 JTD

W sumie jak się tak zastanowię to jak pada deszcz to też mi się zdarza, że parują ale nie zawsze zależy od pogody, może jeden deszcz bardziej wilgotny od drugiego he he he tak czy siak, klima i po krzyku.

Wiesz.... to jeszcze kwestia tego jak paruję :) jak wchodzisz zdyszany albo zmoczony :) to parują więcej :)

A przyczyna może być to , że np. w moim przypadku nienawidze mieć ciepło w samochodzie? i Odkąd mam auto - haprawde kilka razy grzałem w nim , żeby było ciepło. Zawsze jeżdze na 16, 17 C bez klimy zimą, latem klima zawsze na LOW. No nei wiem. Może jakbym zagrzał dobrze to by sie osuszyło.. hmm

Sprawdź te newralgiczne punkty przez Nas wymienione i jak jest ok, to parowanie masz w normie :) he he he

mi zimą w 166 brakowało skali i czasem było max a ten na 17 :eek:

hahaha trza klime nabic pierw :)
Laki włącz klime po wejsciu do auta , nawiew na szybe i w 3 sekundy Ci odparują..

no to moze co bedzie z tego :) kupiłem sobie jakis preparat za 10 zł z shella cos tam cos tam i narazie jedna szybe zrobiłem i jest git :)

Na forum też wystawiłem, także jak chętni jesteście to się dogadamy :)

Ostatnia edycja:
Ha a jak sprzedawał w tamtym roku to jak chciałem kupić po się rozmyślił ;) Pewnie teraz tak samo będzie :)

Mandziel lubi być w centrum zainteresowania.

- - - Updated - - -

Albo się przestraszył że mu jajca obetniemy :sarcastic:

a tymczasem pomalutku, zima nie przeszkadza w dopieszczaniu wnętrza - nowa lewa gałeczka ICS-a zawitała na pokład :)
krateczki wentylacyjne drzwi to kolejny irytujący temat ale to już na wiosnę, wiem już jak je uzdrowić :)

Jednak marzenia się spełniają :) dotarły, są piękne :)

Dzięki Masa za podpowiedź z tą pastą aluchrom, zrobiła z nich błyskotki :)

Czekam jeszcze na oponki wybór padł na sava intensa uhp 225/45/17 91Y.

Już się nie mogę doczekać jak będą na aucie :) sorry za jakość fot, taki telefon.

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• CAM00690.jpg
    CAM00690.jpg
    47.2 KB · Wyświetleń: 154
  • CAM00691.jpg
    CAM00691.jpg
    73.2 KB · Wyświetleń: 151
  • CAM00692.jpg
    CAM00692.jpg
    73.3 KB · Wyświetleń: 154
I Ty mi bidulko piszesz że na zlot nie masz kasy????

Amortyzatory
Powrót