• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] MOJA 155 2.5 Marcin@Romeo

a co to za kombinacja??????????????

o gustach sie nie dyskutuje :)

pozostańmy przy czarnej matowej lub ciemnym graficie matowym, do czerwonej 155 (i jest to moja subiektywna opinia) wypada najlepiej ;)

Tylko jeśli chodzi o barwy narodowe to zgoda ale w aucie to czarne pasują do czerwonego!!!!:D
Popatrz na foty 155 suzmisu

jakie znowu *misu ! :P
ale fajnie przeczytać że sie podoba :D

Jak dla mnie czarne w tym wzorze ala speedline nie robią roboty, miałem takie w czarnym macie na mojej byłej czerwonej i później jasne OZ szprzychowe lepiej wyglądały.

Słuchajcie mam problem z oświetleniem kabiny światło nie gaśnie po zamknięciu drzwi tylnie też czasami z gaśnie po mocnym zamknięciu drzwi

ale w ogole nie gaśnie ?
powinno dopiero po chwili się przyciemnić i zgasnąć
odpowiada za to taki mały układzik pod tylną kanapą
miałem z tym kiedyś problem i rozwiązaniem okazało się pociągnięcie nowego kabelka ze skrzynki, tylko już nie pamiętam którego :)
ale leciałem wg manuala serwisowego.

W

tak to jest z regeneracją maglownic

Pojedz całym autem, niech się bawią bez wyciągania magla

Panowie mam pytanie ostatnio podczas wciśkania pedału sprzegła zauważyłem że czasami na pedale czuć jakby sie ocoś blokował sprzegło działa bardzo dobrze bo było wymieniane , czy jest to możliwe ze zaczyna sie coś dziać z pompką sprzegła ? i czy jest to draga część ?

Odświeżam 3 foty , z nudów pomalowałem jedną pokrywę zaworów jest to zrobione amatorsko wiec jakiś rewelacji niema ale jest o wiele lepiej niż z brudną :D pomalował bym też kolektor ale niewiem jak się za to zabrać.
PS dlaczego nie widać dodawanych zdjęć tak jak to robiłem wcześniej ?

Załączniki

• DSC04271cccc.jpg
    DSC04271cccc.jpg
    396 KB · Wyświetleń: 85
  • 20141224_154344.jpg
    20141224_154344.jpg
    417.7 KB · Wyświetleń: 82
  • 20141224_154318.jpg
    20141224_154318.jpg
    437.6 KB · Wyświetleń: 77
Amortyzatory
Powrót