• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[155] MOJA 155 2.5 Marcin@Romeo

Dzięki poszukam lub podjadę do elektryka , czy oryginalnie busso było całe srebrne czy napisy były czerwone bo chyba bardziej mi się podoba całość srebrna.

świetnie się prezentuje ten kredens... jakby nie było zazdroszcze serca.... ale moja jest kochańsza :)

jak dla mnei te felgi w czerni i będzie miód

jakiś czas temu na małym ebay'u pojawił się cały pakiet zendera (tylkni spojler, dokladka przód,tył i progi)... trochę były w kiepskim stanie ale strasznie szybko się rozeszły...

jakbyś znalazł dwa to daj znac :)

Kupie fotel kierowcy jasny welur tylko żeby był nie połamany i boczek drzwi pasażera przedni

Boczek drzwi mam ale go nie sprzedam,zostaje w komplecie z drzwiami.Fotel też jest,tylko muszę zobaczyć czy taki sam jak u ciebie.Jak będę mógł wyślę ci foto na telefon.

Dobra,już sprawdziłem.Moje są inne.U ciebie jest ciemniejszy środek fotela a moje są całe jasne.

Ostatnia edycja:
167.jpg
168.jpg
169.jpg

Po jeździłem dziś trochę z racji że ładna pogoda i cyknołem parę fotek .

Ojj ładna sztuka. Ma swoje lata ale wygląda mega! No i białe aluski to jest to :)

Dziś pierwszy raz od tygodnia odpaliłem silnik i odrazu niespodzianka przy jednej z listw wtryskowych zaczęła mocno ciec benzyna odrazu wyłączyłem silnik od czekałem minute i odpaliłem ponownie nic już nie ciekło a dodam że przewody paliwowe wymieniałem , czym to jest z powodowane ?

Powiedz mi , te pokrywy czym malowałes ?

Bo efekt elegancki :) , piękna Bellina :)

Amortyzatory
Powrót