Moja 145 1.6 Boxer

SocikZero4

Nowy
Auto
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer/ Alfa Romeo 147 1,9 JTD 2002r
Moj nowy nabytek:) Alfa Romeo 145 1.6 boxer z przebiegiem 160000 rocznik 1995.
Orginalny lakier ;pp (kiedys byl czerwony;pp) poza tym alu felgi enzo 15 opony yokohama 195/50/r15. Nakladka na tlumik;pp
male audio
radio pioneer Deh p4100sd
orginalne glosniki
wzmacniacz soling sk-1100 monoblock
subwoofer blaupunk 800w w skrzyni cisnieniowej

Ostatnia edycja:
Umyj silnik, wypoleruj alfkę i będzie gitara :) COś mały ten przebieg jak na 95 rok.
Pozdrawiam.

autko juz wypolerowane przebieg orginal bo przedemna mial go qmpel ia on kupil od starego dziadka ktory byl pierwszym wlascicielem. a zwolennikiem mycia silnika to niejestem mozna szmatka podpucowac ale w zyciu nie zadna chemia albo czyms w tym stylu

Mam to samo z lakierem, ech ten 130 B/B :) Tyle ze u mnie pol auta takie jest a u Ciebie chyba jednolicie wiec zle nie wyglada :D

nie ma jak 145 :) ps a silnika nie myj myjką bo potem będziesz miał problem z odpaleniem, a przebiegu to pogratulować jeśli naprawdę taki jest

no panowie niedlugo juz przydymiane lampki z tylu. pochwale sie jak bd ruszone (bezbarwny +grafit)

nowe buciki dla mojej niuni:D i oponki 195/45/r16

kilka godzin zabawy i mamy nowe oczka GTA-Look + LED

profil 45 to nic strasznego :) sam smigam na takim wiec wiem co mówie :) fakt ze jest troche sztywniej i bardziej trzeba uważać na nasze "polskie wertepy", ale do wszystkiego da sie przyzwyczaić :)

No bardzo ladnie sie prezentuje, szkoda za aura do zdjec taka nieciekawa trafila ;)

Jak sie sprawuja te kolka? Nic nie obciera? Zawieszenie chyba masz seryjne.

No to teraz pozostało Ci lekko opuścić Alfę, wówczas będzie ładniej na tych kołach wyglądać, chociaż moim zdaniem gdyby były srebrne, albo lekko grafitowe, Alfa prezentowałaby się lepiej. Jakoś nie jestem zwolennikiem innych kolorów felg.
GTA look - świetna sprawa, ale diody poza tymi, które są w miejscach pozycji to dyskusyjna sprawa. Jak jednak wiadomo wszystko kwestią gustu.
Pozdrawiam.
- Rafał

zawieszenie seryjne i raczej takie zostanie (nasze piekne polskie drogi) a felgi dostana nowy grafitowy kolorek:)

koledzy jaki kolorek mam wrzucic na te moje 16stki?? zastanawiam sie czy na nowy grafitowy czy na biało z dodatkiem perly?? no chyba ze srebrny standard?? jak uwarzacie jakie do czerwonego bd pasowac??

Grafit! Białe też bd pasować, ale ciężej utrzymać je w czystości... Choć czerwone i białe pasuje mocno... :) Ciężki wybór ..

Moim zdaniem rowniez grafitowe beda pasowac, widzialem kiedys bordowa 145 BX na grafitowych speedline'ach ze 155 i wygladala rewelacyjnie.

szykuje sie na nowy lakierek w mojej niuni pod koniec wakacji i co powiecie na pomalowanie góry zderzaków na grafitowy metalik?? bo dach na 100% z grafitem bedzie i moze jakas wloska flaga przez srodek;pp ale glownie chodzi mi o zderzaki bo niechce zostawiac golego plastiku

no i zdiecie z piekar:) http://pl.fotoalbum.eu/penny21/a464040/00000011

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót