a tam kwiczysz![]()
Nie, no ja się cieszę, portfel i żona kwiczą. Jak bym miał coś młodszego to pewnie już bym szukał 17-tek. A tu trzeba powoli na 18-tkę auta zbierać
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a tam kwiczysz![]()
byłem dziś w jednym i drugim u siebie w mieście to jeden powiedział mi ze nie przerobie ci tego bo to jest zagrożenie majstrować coś przy tarczy lol.poszukaj w okolicy jakiegos warsztatu z obróbka metali, toczenie, itd
podjedz pokaz to majstrom i wytłumacz co chcesz zrobic doradzą, i zrobia jak trzeba.
pzd.
A potem będziesz leciał z pretensjami do niego że miałes wypadek bo tarcza się rozleciała...
Kamień napisałem Ci PW na LKAR w sprawie tych otworów.jakich fasolkach.??? hm Grzesiek wspominał ze wystarczy z piłować, ale zdaje mi się ze zajmie to kupę czasu hm