• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Mocniejsze hamulce do 156v6

zamkupiłem zacisk od 166 Brembo tarcze tez . tylko problem z tymi adapterami gdzie je zamówic.;/?

proracingtechnology - ja tam będę robić. Kolega Krusz ma i chwali. Wysyłasz graty lub wymiary, 2 tyg. 400zł lżej i gotowe.

hm a koledzy gdzie i jak zrobic
wywiercenie otworów w tarczach (przejście z 5x110mm do 5x98mm)

W jakims pomieszczeniu w ktorym jest wiertarka z wiertlami do metalu ? :-)

Pytanie tylko po co takie zabiegi? Przeciez mozna kupic tarcze z otworami 5x98
Wiec nie bardzo rozumiem czemu kupiles tarcze nie do swojego auta no ale to w sumie nie moja sprawa :-)

poszukaj w okolicy jakiegos warsztatu z obróbka metali, toczenie, itd
podjedz pokaz to majstrom i wytłumacz co chcesz zrobic doradzą, i zrobia jak trzeba.

pzd.

z cyklu pogromcy mitów ;)

zacisk od GTA NIE JEST WIĘKSZY od zacisku od 166 ;)

- - - Updated - - -

z cyklu pogromcy mitów ;)

zacisk od GTA NIE JEST WIĘKSZY od zacisku od 166 ;)

Fizycznie w środku może i tak ale jego wielkość jest inna z tej strony co jest odpowietrznik ze 166 jest bardziej to skoszone . chyba ze się mylę ale jak tak to Udowodnij to nam pogromco mitów;p

mama w garazu w PL zaciski od GTA 330 i zaciski od 166 więc naocznie wszystko z george11 widzieliśmy ;)

gdyby ktoś był zainteresowany to nie długo będą na sprzedaż.

poszukaj w okolicy jakiegos warsztatu z obróbka metali, toczenie, itd
podjedz pokaz to majstrom i wytłumacz co chcesz zrobic doradzą, i zrobia jak trzeba.

pzd.
byłem dziś w jednym i drugim u siebie w mieście to jeden powiedział mi ze nie przerobie ci tego bo to jest zagrożenie majstrować coś przy tarczy lol.
a drógi niezrobi mi bo nie i już ;/;/ sam bym to zrobił ale nigdzie w sklepie nie moge znaleźdz pilnika aby założyc na wiertarkę i ogień bo recznie to 10otworów wyszlifować to całydzień chyba za mało by było.

ja też, ale każdy robi jak uważa,

Z tego co mi sie wydaje to robi sie nowe otwory a nie rozwierca stare...

OK Fasolki tez moga byc... teraz znalazlem stary temat ;P Wogole nie czaje co tokarz ma do tego po co komu dziury... co go to interesuje, dajesz zlecenie i powinien robic a nie myslec czy bedzie Ci to wisialo na scianie czy latalo w kosmosie.

Ostatnia edycja:
o ile pamietam Grzesiekk jezdził z takim rozwiazaniem i nic sie nie działo.

pzd.

jakich fasolkach.??? hm Grzesiek wspominał ze wystarczy z piłować, ale zdaje mi się ze zajmie to kupę czasu hm

Amortyzatory
Powrót