[MiTo] MiTo by Forysie :)

Przymiarki do zrobienia zabudowy, podłoga będzie wyżej wzmacniacz pod podłoga, wszystkie kable itp. Myślę tylko nad maskownica nad głośnik czy zostawić tą ewentualnie ja pomalować w czarny połysk albo całkiem inna? Materiał na obicie też nie mogę się zdecydować :/skóra albo alkantara z pianka pod materiałem [emoji848]
197.jpg
198.jpg
199.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

skóra łatwiejsza w utrzymaniu jak dla mnie

Bagażnik wygluszony, boczki już w nowym materiale jeszcze się zastanawiam jak obic tył oparcia kanapy
235.jpg

Chyba taki układ w bagażniku zostanie
259.jpg

Przewody pneumatyczne dzisiaj pociągnięte wewnątrz auta może lepiej będą znosić zimę :D jutro elektryka i jak się wyrobię to pozakładam poduszki i manometry w słupku. A najgorsze muszę jakoś wykręcić śrubę koła która dzisiaj ukręciłem :( do 1.4 piasta z gsp kosztuje 37zl a do 1.6 ponad 200zl ehhhhhh

Poduszki z tyłu już na miejscu
268.jpg

Jak ten AirRide wybiera nierówności? Da się na tym jezdzić czy robi się z tego auto bardziej "zlotowe"
Tak z ciekawości, ile waży cały zestaw AirRide?

Dopiero tył zamontowałem jeszcze nie jeździłem ale na tor się napewno nie nadaje trzeba by było jakieś blokady przepływu powietrza montować, cały zestaw miałem w dużym pudle na oko jakieś max 20kg

Wygląda to prawie finalnie tak :D do zmiany jeszcze przewody na miedź i głośnik na inny plus maskownica
275.jpg

Manometry są chwilowo w uniwersalnej obudowie przykręcone wkrętami do słupka :D [emoji23] jak znajde więcej czasu to ładnie je wpasuje, łączenia zrobię włóknem szklanym i polakieruje w black piano oba słupki plus plastiki i podsuftke jakimś czarnym materiałem. I chyba muszę dać jakiś rezystor żeby w nocy nie świeciły za mocno

276.jpg

Fajne te manometry, ale mój chłopak mówi mi, że prawdziwe auto zaczyna się gdy ciśnienie doładowania przekracza ciśnienie w oponach.

Na jakim ciśnieniu pracuje air-ride, czysto z ciekawości pytam.
Fajny deal na zloty i na robienie show i circus.

Producent max zaleca 6bar :] tak w sam raz do jazdy to 3

Będziesz to jakoś fajnie pasować czy jak najniżej ze schowaną felgą? Liczę na 1 opcje

Max gleba mnie nie interesuje miałem to już w GT teraz chce zrobić bardzo ładne spasy z możliwością podniesienia do normalnej jazdy póki mam możliwość bo w następnej bryce nie będzie tuningu

O to mi chodziło, wiadomo ze nie do jazdy. Niektórzy na airze nie pasują budy do felgi tylko schodzą na sam dół i to mi się w ogóle nie podoba, no ale kwestia gustu tez

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Poduszki z przodu złożone wszystko uszczelnione, odrazu wymieniłem sobie przeguby i piastę bo ostatnio urwałem śrubę.... Ehhh teraz walka z spasowaniem wszystkiego :D z przodu napewno musi być węższa opona a z tyłu zebrać z centymetr z dystansów i może to jakoś będzie wyglądać :D
298.jpg

Amortyzatory
Powrót