[MiTo] MiTo by Forysie :)

Pod blokiem, drugi raz ta sama osoba [emoji2357] a sytuacja śmieszna bo przyszła baba do mnie i mówi że ktoś mi mito porysował i żebym sobie poszedł zobaczyć żeby nie było na nią to poszedłem ale na kamerę zobaczyć i się okazało że to ona.. Brak słów

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

co za krowa... ja bym nie odpuścił. Nie cierpię grubych bab które łądują d.psko w takie X5 czy Audi Q7, i myśli że jest panią świata...

Za pierwszym razem pisaliśmy oświadczenie tym razem wzielem kasę i mam nadzieję że to już ostatni raz :D

Narazie spolerowane o tak o żeby się nie rzucało w oczy. W nasteonym tygodniu zrobię zaprawkę bo jedna rysa gruba na to papier ścierny i polerka nie będzie śladu

Fajnie, że (chyba) nic nie pogięte.
Czasami chyba łatwiej pół silnika ogarnąć niż jedną paskudną wgniotkę.
Zrób zaprawkę, kup wegiel :P zrobi się grilla i będziemy polerować futrem z jednorożca :)

Na szczęście tym razem bez wgniecenia :D spoko tylko skąd futro z jednorożca hah

spoko tylko skąd futro z jednorożca hah

Hołopczyc i firma K3 (zbieżność nazwiska i nazwy firmy zupełnie przypadkowa) na pewno ma sciereczki z futra jednorożca w swojej ofercie... za jedyne 9.99 razem w komplecie z nanotechnologicznym plynem do kierunkowskazów "Światowid"

Oo a gdzie to można kupić? :D odrazu do 500tki kupię

Kolejne kilka mm udało się uzyskać :D niedługo położę zderzak na ziemi
70.jpg

Korekta lakieru i aplikacja akredytowanej powłoki ceramicznej Enzo coatings armor 9h :D dopiero teraz to auto zaczyna mi się podobać a jeszcze przedmna bardzo długa droga....

113.jpg
114.jpg
115.jpg

Ostatnia edycja:
Nic tak nie cieszy, jak świeżo nałożona ceramika. Też widzę 3 warstwy i 5 mikronów grubości. Nieźle! Teraz się będzie prezentować "wystawowo" ;-)

Teraz to mi szkoda z garażu wyjechać :D

Teraz to mi szkoda z garażu wyjechać :D

To i tak masz lepiej, niż ja. Generalnie każde zabrudzenie bolało (i nadal boli), ale ochłonąłem, gdy na autostradzie kamień zrobił mi odprysk na drzwiach. "Dobra, przy okazji serwisu ceramiki się to załatwi" pomyślałem. Potem zaraz ktoś na parkingu drzwiami przywalił i się nie przyznał. I tak jakoś przeszedłem do porządku dziennego. Na szczęście udało mi się zrobić parę pamiątek ze stanu tuż lub niedługo "po" i one też potrafią cieszyć.

A dzisiaj ozonowanie i detailing wnętrza :D
158.jpg

Lepiej powiedz jaka felga wjedzie :D
Ale wiedz, ze jak nie bedzie spasu na naciagu to bede zawiedziony haha

Koło już jest ale pochwalę się dopiero jak uda mi się zmieć rozstaw w piastach :D a spas hmmmm zobaczymy co wyjdzie napewno nie będę się jakoś super do tego przykładał na milimetry bo mito na koniec roku do sprzedania będzie :D

Koło już jest ale pochwalę się dopiero jak uda mi się zmieć rozstaw w piastach :D a spas hmmmm zobaczymy co wyjdzie napewno nie będę się jakoś super do tego przykładał na milimetry bo mito na koniec roku do sprzedania będzie :D

Zmieniasz rozstaw? Nie lepiej dystansami?

Tylko czy te felgi są tego warte hahah

Amortyzatory
Powrót