[MiTo] MiTo by Forysie :)

Gratki za ciekawe pomysły ??????

W mito jest problem w doborze felg bo albo się nie mieszczą na brembo i z dystansem wystają albo są za szerokie i tra o podłużnice miałem już kilka kompletów to wiem jak to ugryźć, narazie zajmuje się cała instalacja jak skończę to zajmę się felgami oponami itp, te opony idą na sprzedaż bo kupiłem je do szerszych felg które właśnie nie spasowaly do mito i założyłem je na sztukę żeby tylko jakąś opona była :D dzisiaj mi się udało z tyłu zejść 2cm niżej niż ostatnio :) jutro będę walczył o kolejne centymetry z przodu heh zaczynam też pomiary na duplex w mito i jakies ospojlerowanie muszę kupić myślałem o novitec tylko jeszcze nie wiem gdzie go kupić :D niestety maxton ma mega słaba ofertę do mito bo tylko spliter i nie chcą zrobić reszty... :(

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

A felgi są 17 bo na 18 fajnie wygląda ale na trawie na równym asfalcie opona jest przy samym błotniku a miedzy progiem a ziemia można głowę wsadzić

Opona wcale nie balon bo profil 45 :D

Tak się zaczynam zastanawiać czy to już czasem nie jest choroba [emoji848]
12.jpg

Stoi na podnośniku bo rura z fmica spadła

Wkoncu wyjechała z garażu
28.jpg

No i tyle się nacieszylem... To już 3 raz w tym roku..
38.jpg

Polskie ścierwo nie przestanie mnie zadziwiać. Każde auto które miałem ktoś mi mniej lub bardziej uszkodził. Współczuje

Eh, najgorzej. Na mieście czy pod blokiem?

BTW: czytuję wątek, ale się nie udzielam, więc krótko: dobry projekt, zarąbiste Mito ;-)

Pod blokiem, drugi raz ta sama osoba [emoji2357] a sytuacja śmieszna bo przyszła baba do mnie i mówi że ktoś mi mito porysował i żebym sobie poszedł zobaczyć żeby nie było na nią to poszedłem ale na kamerę zobaczyć i się okazało że to ona.. Brak słów

Myślała że nie ma kamery i chciała uniknąć konsekwencji. Ale jak zobaczyła nagranie to i tak się nie przyznała

Pod blokiem, drugi raz ta sama osoba [emoji2357] a sytuacja śmieszna bo przyszła baba do mnie i mówi że ktoś mi mito porysował i żebym sobie poszedł zobaczyć żeby nie było na nią to poszedłem ale na kamerę zobaczyć i się okazało że to ona.. Brak słów

To już poziom ekspert [emoji86]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Podsumowałbym tę panię jednym słowem. Młodzieżowym Słowem Roku 2018.

Narazie spolerowane o tak o żeby się nie rzucało w oczy. W nasteonym tygodniu zrobię zaprawkę bo jedna rysa gruba na to papier ścierny i polerka :D nie będzie śladu
47.jpg

Amortyzatory
Powrót