• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

MIKOŁAJ w Texonie /Bochnia/

to jak będzie więcej jeszcze to z chęcią przyjadę :D może nawet 2 razy :P

Jak ktoś przyjedzie to sam na własnej skórze przekona się co będzie! Serdecznie zapraszam.

na własnej skórze?? myślałem, że to mikołajki dla naszych Alfuń :P

Będzie coś dla ciała i dla ducha dla właścicieli i ich bryczek!

Marcin zabierz kompa to moze przy okazji zrobimy kontrole kompa :)

- - - Updated - - -

anet wrzuc moze jeszcze info na bochnianina aby wylowic i skusic bochenskich posiadaczy alfa romeo :)

Nie mam konta na bochnianinie,ale co tam jutro sprawdzimy kto lubi Mikołaja.

o komp :) to ja też z chęcią sprawdzę, tak z ciekawości jeżeli się będzie dało moją 146 ;)

Marcin widzialem zarzucil posta w naszym temacie na bochnianinie:) a co do kompa to juz marcina trzeba pytac lub lepiej sprawdzic jak to mowia organoleptycznie :)

dobra, jeśli mi nic nie wypadnie to pojawię się na 16.00 ;) w takim bądź razie do zobaczenia :)

Kompa węzmę ale ja mam na OBD II a w 146 jest o ile pamiętam wejście na 3 Pin więc nie podejdzie :( Poszukam jeszcze na necie czy są gdzieś przejściówki niedaleko to kupię tą 3 Pin :)

- - - Updated - - -

Ok kupiłem tą przejściówkę z OBD II na 3 Pin więc możemy teraz podpinać też starsze modele Alficzek :)

No i Mikołaj się odbył,przyjemnie wykorzystaliśmy czas na sprawdzenie stanu i układnie piór wycieraczek.

heya dzieki za spotkanie fajnie wiedziec ze alfa byla sprawna :) niestety marcin musimy sie spotkac raz jeszcze indywidualie bo po naszej kontroli kompem pojawil sie znowu znajomy blad kurtyny:(

No i Mikołaj się odbył,przyjemnie wykorzystaliśmy czas na sprawdzenie stanu i układnie piór wycieraczek.

wszyscy oczywiście z chęcią i nikt nas do tego nie zmuszał :P ale naprawdę fajnie było, no i tak jak post wyżej, dobrze wiedzieć, że Alfa sprawna, no powiedzmy w 90% :D

Każda Alfa zawsze jest sprawna na 100% reszta to błędy urządzeń pomiarowych!

Dzięki za spotkanie. Do zobaczenia następnym razem na "kręciołku":)

To się będzie nazywać odgarnianie śniegu.

Dzięki za atrakcje Mikołajkowe :D przeglądy :D wycieraczki :D kawkę :D miłą atmosferę :D nowych i starych klubowiczy :D oraz za pomysł co do sprzątania placu przy Texonie :D Do zobaczenia następnym razem i powtarzam obiecane fotki https://plus.google.com/photos/106529767486429648693/albums/5819174720019163265 :D ps. Michał jak coś to na następnego spota też wezmę kompa i pobawimy się naszymi błędami :)

Musimy jeszcze coś zorganizować przed świętami aby móc złożyć sobie życzenia.

- - - Updated - - -

Strasznie się cieszę że jest nas coraz więcej i jesteśmy tak zgraną paczką!

Amortyzatory
Powrót