MIKOŁAJ w Texonie /Bochnia/

ANET

Nowy
Auto
ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V
Każde dziecko wie że 6 grudnia przychodzi Św.Mikołaj,jeśli ktoś był grzeczny może go spotkać w Bochni w firmie Texon przy ul.Partyzantów 49,od godz.8-16. A tak poważnie mam przyjemność zaprosić wszystkich posiadaczy Alf Romeo i innych marek samochodów na darmowy przegląd stanu technicznego swoich samochodów głównie układów hamulcowego i amortyzatorów który będzie przeprowadzany w naszej firmie w godzinach które wymieniłam wcześniej.

- - - Updated - - -

Kawka i herbatka też będzie.

- - - Updated - - -

Serdecznie zapraszamy!

Jeśli wyrobię się z pracy do 16 to na pewno zawitam :)

Jak kierownik uzna, że byłem grzeczny i da mi wolne to będę!

Na pewno byłeś grzeczny co by miał Cię nie puścić,ale zapraszam też innych,widzę że zainteresowanie tematem jest niewielkie czyli chyba nikt już nie wierzy w Mikołaja.

Na pewno byłeś grzeczny co by miał Cię nie puścić,ale zapraszam też innych,widzę że zainteresowanie tematem jest niewielkie czyli chyba nikt już nie wierzy w Mikołaja.

Po 1. Praca Praca Praca
Po 2. Nie każdemu po drodze

tak czy siak - życzę frekwencji, pozdrawiam:)

No ale przynajmniej wierzysz i to się liczy/ale jakbyś przejeżdzał przez Bochnię serdecznie zapraszam/.

Witam kolegów i koleżanki :D ja już w sumie po przeglądzie jestem bo nie dawno robiliśmy razem z Marcinem (bumarc) ale na kawkę chętnie przyjadę może na jakąś godzinę konkretną się umówimy wszyscy ? :)

No to serdecznie zapraszam,myślę ze godzinkę sobie ustalimy raczej popołudniu tak około 16.

- - - Updated - - -

Jeszcze pozostali muszą napisać o której przybędą po prezenty do Mikołaja.

nawet koło 17 mogło by być żeby na spokojnie było :)

Ok więc umawiamy się od 16 do 17 na Texonie tak żeby każdy się pojawił. Ja poproszę zamiast Mikołaja aby na Spocie obsłużyły mnie takie Mikołajki :D

seksowne-mikolajki-1.jpg

Dobra już zamawiam dziewczynki,tylko zostaw Majkę w domu.

Witam, jeśli godzina przesunęła się bliżej 17-tej to może też się pojawię. Niestety już nie alfą ale nadal "włochem". Pozdrawiam

Serdecznie jeszcze raz wszystkich zapraszamy do Bochnii :)

Ale że co będą śnieżynki ? :D :D :D :D bo jak tak to od rana będę :D

Amortyzatory
Powrót