bocian
klekot ™ gorol
- Auto
- 156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Są dwa sposoby albo szlifujesz to do uzyskania gładkiej powierzchni albo rozlewasz na to podkład w miare gruboW sumie racja.
Pokaż załącznik 191311
Nie wiem czy taki zacisk jest czymś pomalowany ale strukturę ma chropowatą. Dawać coś przed lakierem, żeby bazowy ładnie rozlać? Najchętniej zrobiłbym to sam w garażu.
W sumie racja.
Pokaż załącznik 191311
Nie wiem czy taki zacisk jest czymś pomalowany ale strukturę ma chropowatą. Dawać coś przed lakierem, żeby bazowy ładnie rozlać? Najchętniej zrobiłbym to sam w garażu.
Najlepiej przetrzyj to włókniną ścierną, później papierem, odtłuść i maluj kilkoma warstwami lakieru. Napis AR też Cię interesuje?
Ja u siebie odnawiałem w wakacje i mam to pomalowane 3 lakierami - najpierw biały żeby było AR, później czerwony i na końcu bezbarwny.
W razie czego będę na spocie w niedzielę to pogadamy![]()
Ja użyłem naklejek i całkiem dobrze trzymają ale po naklejeniu jeszcze prysnąłem lakierem bezbarwnym całośćRównież będę na spocie. Muszę pamiętać, żeby z to obgadaćCo do napisu to tak, chce żeby był, ogólnie to zamówiłem u koleżanki Moniq naklejki w dedykowanym rozmiarze, białe i czarne, zobaczymy, które bardziej podpasują. Wiele osób pisało, że naklejki bardzo dobrze się trzymają. Ale jeżeli ładnie wychodzi napis po zalakierowaniu to może się skuszę, zobaczę jak wyszło to u Ciebie.
Ja użyłem naklejek i całkiem dobrze trzymają ale po naklejeniu jeszcze prysnąłem lakierem bezbarwnym całość![]()
Po co podkład? Stosujesz hammerite to i podkład niepotrzebny
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
a naklejeczke "alfa romeo" jakbym chciał nakleic?
a naklejeczke "alfa romeo" jakbym chciał nakleic?
A jaki problem?? Ja zawsze stosuje tę metode. Na to naklejka i hula. Aktualnie tez mam naklejke bez zbednych kombinacji. Bo bezbarwny jest zbednya naklejeczke "alfa romeo" jakbym chciał nakleic?
Dokładnie !Po prostu ją naklej - po dokładnym odtłuszczeniu. U mnie chyba 3ci sezon siedzą naklejki i ani myślą się odklejać. Akurat na zaciskach proszkowo malowanych. A nawet gdy kiedyś zechcą to prościej kolejną naklejkę dać.
Ale hammerite wcześniej miałem na przednich, na tylnych jest wciąż i świetnie się trzymał/trzyma.
Trzeba zacząć działać i się decydować.
Szukam dobrego lakieru do zacisków w szpreju, kolor żółty, ma być trwały i ma mieć ładny odcień, na koniec i tak bezbarwnym do felg chce polecieć.
Testowaliście jakiś godny polecenia?