Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
abstrahując od legalności tych tablic, mam pytanie gdzie można dostać małą podkładkę pod taką tablicę. Mam na myśli włoski wymiar i podkładkę profilowaną do zderzaka w Stelvio. Tę do której przykręca się ramkę do wkładania tablicy. Takiej ramki też nie mogę znaleźć.
daj linka
I po co?Mnie interesuje jazda na tablicy jak w poście#63
A coś się zmieniło? po początkowych legendach o zabieraniu DR i wieszaniu na latarniach jakoś wszystko wróciło do normy - po początkowej "modzie" na małe tablice.
O tablicach "kolekcjonerskich" z De i innych krajów nie piszę bo od lat były nielegalne teraz tylko sankcja na ich posiadanie uległa zmianie.
Nie wierzysz, że zabierają dowód? To ci wskażę miejsce, gdzie parkuje koleś, który założył takie tablice do hyundaia ix35. Przyznam, pisałem na policję aż 4 razy, ale wreszcie chyba pomogło, bo teraz dziwnym trafem ma normalne tablice. Porozmawiacie sobie, czy zabierają dowód czy nie.
O tablicach "kolekcjonerskich" z De i innych krajów nie piszę bo od lat były nielegalne teraz tylko sankcja na ich posiadanie uległa zmianie.
Nie wierzysz, że zabierają dowód? To ci wskażę miejsce, gdzie parkuje koleś, który założył takie tablice do hyundaia ix35. Przyznam, pisałem na policję aż 4 razy, ale wreszcie chyba pomogło, bo teraz dziwnym trafem ma normalne tablice. Porozmawiacie sobie, czy zabierają dowód czy nie.
O te sankcje właśnie chodzi, stają się nie do przełknięcia.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
pomijając naturę ormowca i donosiciela w czym że tak powiem ta tablica Ci przeszkadzała?