radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Hmmm... Posłuchaj sobie
:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hah! Wypisz, wymaluj Fiat Croma!!!Mam tylko jedno zdjęcie, wybaczcie, ale jak będę miał czas to porobię więcej fotek. ; )
Weź nie wkurzaj ludziHah! Wypisz, wymaluj Fiat Croma!!!
Obserwując ogłoszenia na niemieckich stronach gdzie wystawione są podobne 90-tki, stwierdzam, że moją mógłbym z czystym sumieniem sprzedać za mniej więcej 8 tyś. złotych, oczywiście to nie jest ostateczna cena, ponieważ zawsze można jakoś negocjowaćJeżeli by ktoś chciał obejrzeć samochód, to była by taka możliwość, jak najbardziej, ja mieszkam w Żywcu, woj. Śląskie, od niektórych z was dzieli mnie pół Polski
. Jak ktoś by był zainteresowany to możemy się umówić na oględziny i jazdę próbną
! pozdrawiam !
JacekK, tak masz racje, całkiem podobny do nowej cromy, ta nowoczesna stylistyka...hahaha
Mnie tak bardzo nie ciśnie żeby ją tak szybko sprzedać, tylko pytam się wpierw na forum "alfaholicy", ponieważ chce ją sprzedać komuś, kto o nią zadba, czyli konesera. Najpierw piszesz, że może byś brał, a teraz że byś nawet złotówki nie dał, gościu....ja jej za darmo nie oddam...hahaha
:congrats:A w Polsce jest dużo koneserów, ale takich, co szukają transaxla za 1 tys. EUR raczej
90% polskich koneserów to potrafi pięknie, ale gnić fury ewentualnie je omszyć. Na tym polega ich koneserstwo.