Ma ktoś tu alfe 90??????

Montowali skórzaną tapicerkę w 90-tkach? Bo jak tak sobie oglądam to jeszcze nie widziałem.

wg mojej wiedzy nie. Ps cena spadla do 9ki;)

Srebrnej z Łodzi 2.5 V6 ;) Jeśli tyle czasu stoi w ogłoszeniu i na dworzu nie ruszana, ratuj co zostało :P

Tej 90'tce z Łodzi brakuje ważnego elementu wyposażenia !!!
Gdzie jest walizeczka ?!?!?!?:confused:
ten poważny mankament powinien obniżyć cenę !!!;)

walizki nie bylo w kzadej byla na zamowienie za gruba kase;)

Warto wiedzieć, taki gadget to byłby istny skarb:)

a geneze tej walizki znacie? w sensie idei jej takiego a nie innego montowania?:>

Napisz koniecznie.

Ja ją tylko w katalogach widziałem, pasowała do szuflady pod zamykanym schowkiem.

Bez walizki nie biorę! Gdzie ją później znajdę?! :D I spojler musi działać żeby autem w domu zaszpanować bo inaczej powiedzą że znowu gówno kupiłem :P

Ktoś się orientuje czy po 87 (czyli po fejsie) 90-tki były mnie awaryjne niż przed?

Ostatnia edycja:
Były poprawione, tylko pierwsze serie miały problemy jakościowe i z elektryką, później już lepiej, ale metka awaryjności została..

Tylko coś tych po lifcie nie widać na aukcjach... Więc sam już nie wiem :/

Podczas próby odłożenia jakiejś kaski na drugie autko zacząłem się zastanawiać na 33 4x4. Co o niej myślicie? Bo jak dla mnie jest prawie tak samo brzydka jak 90 i tak samo ciekawa :)

Podczas próby odłożenia jakiejś kaski na drugie autko zacząłem się zastanawiać na 33 4x4. Co o niej myślicie? Bo jak dla mnie jest prawie tak samo brzydka jak 90 i tak samo ciekawa :)

A wiesz właściwie, czego chcesz? Jeśli nie transaxle, to Sud Sprint się godnie prezentuje, z innych ewentualnie 164 QV (dla dźwięku silnika).

Szukam czegoś ciekawego i chyba brzydkiego ale raczej nie kupe. Nadjedziej pasowałaby mi 90 super 3.0 ale z braku laku...
33 1.7 bokser 4x4 mieści się chyba też w moich ramach

Amortyzatory
Powrót