j-a-k-u-b-b
Nowy
- Auto
- 159 1.9 jts
Odebrana 3 dni temu, więc dokładne informacje podam jak zrobię z 1000 km.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy taka ilość benzyny zapewnia wystarczające chłodzenie (ochronę przed przegrzaniem) dla wtryskiwaczy? STAG w swojej instalacji dla 1.9JTS ustawił spalanie ok. 2,2l PB na 100km. Takie niskie ilości PB były poddane dłuższym testom czy test dopiero trwa na opisanym egzemplarzu?spalanie benzyny zawiera się pomiędzy 0,5 - 1,5L benzyny na 100km
STAG dzialanna zasadzie kalkulatora, a KME ma algorytm sterujacy.
czemu taki mały zbiornik jak wchodzi 67l 680 na 225
- - - Updated - - -
ja własnie załozyłem gaz do alfy 159 2.2 jts w wrsji ti.m Załozyłem stag 400DPI, chiałem staga 500ale z braku homologacji nie mozna tego jeszcze zakłądac
Załozyłem na reduktorze 250KM stag R01, wtryskach stag w03 pojedynczo. Butla 680 na 225 bormech 67l, na równo w bagazniku wlew pod klapka miesci sie wraz z wkretka, bedzie odkraceana do tankowania tylko benzyny. Jutro bede to regulował i zobaczymy jak wyjdzie, ale raczej problemu nie bedzie
zapłaciłem 480zł butla drozsza ale 67l,
wilozawor 130zł
komputer z wiazka 850zł 400dpi a1
reduktor 230zł ac r01 czerowny
wtryskiwacze wygrałem na szkoleniu stga ale kosztuja 220zł,
przełacznik gazu dotykowynowego typu 40zł
wlew gazu 30zł
weze wodne opaski weze gazowe, koncowki faro faro 100zł
wiec montaz kosztował mnie 2100zł, jakbym kupił liswe wtryskiwaczy