Dariusz156
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 2.0 JTS LPG 2002r po LF
Powodzenia w jeździe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Uważasz że auto bez gazu obojętnie jakie po takim okresie i przebiegu będzie bez wad?Daje 3 lata gwarancji lub 100000km na instalacje i na wtryski. Przejeździ się 3 latka i zmiana samochodu na inna belle albo jeżeli sie nie będzie psuła to się ją zostawi.
Kolego Darku źle mnie zrozumiałeś, miałem na myśli, ze nie wiadomo co się będzie działo po przejechaniu 100000km na gazie.
Nie dzwoniłem, wczoraj przeglądając aukcje wpadłem na tą firmę i pomyślałem, że wrzucę tutaj. Cena była z aukcji.Dzwoniłeś tam ? Czy tylko tak wrzuciłeś link?
Przejechane kolejne niecałe 2 tyś km- spalanie sie utrzymuje na podobnym poziomie co pisałem ostatnio z delikatnym przesunięciem w pozytywną stronę. Suma kilometrów na gazie ponad 6 tyś.
Bez większych problemów, dobijam powoli do 25% zwrotu za instalacje- przy dzisiejszych cenach paliw.
Przejechałem .A cóż to jest ponad 6 tyś km za przebieg, pogadamy jak zrobisz ponad 50tys km.
Niniejszym aktualizuję wartości spalania 2.0 JTS po pierwszej regulacji gazu- przejechane po samej regulacji 1500km:
Spalanie benzyny 1.5 litra
spalanie gazu 10.47 litra
to daje nam wzrost oszczędności z 32% do 40%, a także zamiast przebiegu do zwrotu instalacji 31tyś km jest niecałe 25tyś km (po dzisiejszych cenach paliwa)
Są odczuwalne.Zajrzyj do moich wcześniejszych postów.oszczędności są odczuwalne może nie w portfelu
Też już o tym pisałem wcześniej i to tu w tym temacie.Żeby wejść w konkrety, napiszcie, na jakich dokładnie gratach macie to zrobione